Galatasaray ile Arkham Intelligence Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Sezon bugün değil geçtiğimiz pazar başladı başkan... RESMİ ve KUPA maçıydı

kazansan öve öve bitiremezdin.

Yani başkan ben sızdırmadım bilgiyi senin evinde nelerin döndüğünü bilmiyorsun. Bunun sorumlusu sensin

Dış güçler muhabbetine girdiysek ortada yönetimsizlik olduğu bellidir zaten. Hala mı bu taktik be.

yani trasnferlerin yapıldığı zamanlama + diğerleriyle kaybettiğin uzun süreçlerde sıkıntı yok ?
Kaybettiğin sürelerde sıkıntı var. Ama bu listedeki üst sırlarda olan isimlerin alındığını değiştirmiyor. Yoksa özellikle sağ bekte Doue'yi o kadar beklemek ve zamanlama büyük hata.

Kaybettiğin sürelerde sıkıntı var. Ama bu listedeki üst sırlarda olan isimlerin alındığını değiştirmiyor. Yoksa özellikle sağ bekte Doue'yi o kadar beklemek ve zamanlama büyük hata.
e tamam işte bunları yokmuş gibi "3 hedefimizie zamanında bitirdik" havasında bir cevap tatmin edici değil - güzelleme aslında.

karizmatik oldunuz
1723192760815.webp

Can Bedel'in özellikle o mağlubiyetten sonra hiç bir yöneticiyi görmedik sorusu çok iyi bir soruydu ve cevapta gelemedi.

Sponsorluk konusuna da net cevap veremedi

Anladigim kadariyla icardi’nin 4 milyonluk sponsoru artik yok

1 senelik anlasma mi yapilmis cok sacma

Dediğin gibi başkan saldırılar geçen senede vardı bu senede var peki geçen sene neden etkili olamıyorken bu sene etkili oluyor? Acaba önceden bile kötü olan iletişimi neredeyse yok olan seviyeye çektiğiniz için yada bir icraat göstermediğiniz için veya Florya'yı başıboş bıraktığınız için olabilir mi?

Her zaman konsantrasyon derler maç günü konsantrasyonun içine ederler. Bıktım şunlardan ya

Eski Açık'ta Kerem Övet geçen sene o sponsorların paraları vermediğini falan ima etmişti sanırım ama onların verdiği bilgilere de pek güven olmuyor.

Sponsorların bulunmasında ET payı çoktu. Kendisi de söyledi bunu. Doğal olarak adamı küstürüp gönderirler ise adamın getirdiği sponsorlardan da iptal edenler olur. Şaşırmadım ben.

Güzel vakit kaybiydi. Yalanlara doyduk. Kemerburgazi cevaplamadi, floryayi satınca BB den cikicam dedi(önceki söylemi bu değildi)

Geri
Üst Alt