Galatasaray İnternet TV

Cevap: Galatasaray İnternet TV

Mükemmel bir proje. Fiyatı 5 tl veya civarında bir şey olursa milyonlarca kişi üye olur. Bu da Galatasaray'ımıza büyük bir gelir kapısı yaratır.

Bende oyle olmasini isterdim, ama oyle olmuyor ve olmayacaktir bence. (insallah olur gerci)

GSM ciktigindada diyorduk yok su kadar yok bu kadar uye olur diye. Kac kisi uye olmus GSM a? en fazla 25.000. Yaklasik butun Galatasaraylilarin binde biri. Ovunmek gibi olmasinda her sene Turkiyeye gittigimde nerdeyse paramin hepisini Gs storeye harcarim. Nedeni ise Galatasarayimin para kazanip daha buyuk kulup olabilmesi ve daha buyuk basarilara sahip olabilmesi icin yardim etmeye calisiyorum. Ben demiyorum herkez aynisini yapsin, ama elinden geldigince yapmaya calissin. Adam hayatinda hic storedan forma almamis, gelip transferleri, yonetimi, futbolculari elestiriyor.

Bu arada explorerdanda, mozilladanda denedim ama bakamiyorum malesef. Yoksa sadece Turkiyedeki taraftarlarimiz icin mi gecerli?

Galatasaray Tv İnternet Üzerinden 24 Saat Online Yayına Girdi :)

Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm medya kanallarını bir araya toplayacak olan Galatasaray.com'da Galatasaray TV'nin yayını başladı. Artık Galatasaray TV'yi 7 gün 24 saat internet üzerinden kesintisiz olarak online izleyebileceksiniz.

Galatasaray TV'yi izlemek için tıklayın

https://www.galatasaray.com/

Galatasaray.org

Cevap: Galatasaray Tv İnternet Üzerinden 24 Saat Online Yayına Girdi :)

güzel paylasım saol..

Cevap: Galatasaray Tv İnternet Üzerinden 24 Saat Online Yayına Girdi :)

harika bişe yaa teşekkürler yönetime

sanırım digitürkteki GS tv ile internetteki GS tv birbirinden farklı.yoksa digitürk bu kanal türksat uydusundan izlenmesin sadece digitürk alanlar izleyebilsin diye kanalı Eutelsat W3 uydusunda taşıdı.şimdide GS tv yi netten izlettirceği pek akıllıca gelmiyor

O nasıl oluyor renktaş bıraz açıklarmısın:) Bu arada operada açıyor gs tv yı

şöyle açıklayayım öncelikle uydunet kullanabilmen için kablo tv abonesi olman lazım.

eğer aboneysen kablo modem alacaksın çünkü adsl modemle uydunet çalışmaz.

kablo modemi aldıktan sonra eğer kablo tv abonesiysen aylık 17 tl'ye sınırsız üyeliğin oluyor şunuda belirteyim 17 TL 512 K hız sınırsız fiyatı, 1 MB sınırsız fiyatıda 39 TL... ama 512 K ile maç izlemek olsun, stream video izlemek olsun netde dolaşmak msn'de görüntülü konuşma olsun hızı vs hiç bir farkı yok sadece birşey download ederken yarım saate inecek şey 1 saate iner o kadar :)

onun dışında kampanyalada mevcut mesela kablolu modem yada kablosuz modem hediyeli sözleşme yaptırırsını ama 1 Mb'den aşağıya sözleşme yapmazlar aylık 39 TL'den 2 yıllık sözleşme yaparsın ama kablosuz modemi hediye ederler.

ben kampanyaya girmedim 100 TL ye modem aldım 17 TL'den sınırsız abone oldum kablolu tv abonesi olduğum içinde ekstra para ödemedim.Ayrıca uydunet'de ip'nin değiştirilmeme sorunuda çözüldü.

Adsl'de modem açıp kaparken ip değiştiriyordum şimdi bir tıkla modem resetlenip ip değiştiriyor dosyayı jdownloadere attım sınırsız ve otomatik ip değiştirip download yapıyorum :)

Uydu falan kullanıyorsan ekstra kablo tv abonesi olman gerekiyor o durumdada ikisinini aylık toplamı 26 TL filan oluyor ama diğerlerinde fiyatın 49 TL'den hiç düşmeyeceğini sadece hızın yükseleceğini düşünürsek 26 TL'de sınırsız uzun vadede çok iyi bir seçim olur.

Uydunet'in adsl'ye göre çok daha stabil olduğunuda belirteyim günün 1-2 saati dışında hiç bir saatinde yavaşlık yaşamazsın :)

tek dezavantajı arasıra kablolu yayını gidince net'de gidiyor ama 15-20 dakikada yayın geldiği için netinde gelmesi ortalama o süreyi buluyor.

Yurtdisindaki taraftarlarin dusunulmesi cok iyi. Artik GSTV'yi de izleyebiliyorum internetten. Parasini da veririm takir takir, kulube gidiyor sonucta. Yalniz kulubun su yurt disina kargo isine bir cozum bulmasi lazim. GSSTORE.ORG'dan birsey almak isteyince, 150-200 YTL kargo parasi istiyor. Bunu kac kisi verebilir ki. Aldigimiz urunun iki kati kadar kargo parasi oduyoruz neredeyse.

Galatasaray.com Yayında: GSTV 24 Saat Online İzlenebilecek

Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm medya kanallarını bir araya toplayacak olan Galatasaray.com'da Galatasaray TV'nin test yayını başladı. Artık Galatasaray TV'yi 7 gün 24 saat internet üzerinden kesintisiz olarak online izleyebileceksiniz.

Kaynak:www.galatasaray.org

Ama izlenmiyor, siz de bir bakarmsınız?

konunun buraya taşınması daha iyi olmuş herkez görür :)

Herkese selamlar. Internette hemen hemen her seyi izleyebiliyorum ama bu siteye girdigimde ekran simsiyah duruyor. Neden izleyemiyor olabilirim???

arkadaslar.

Ben izleyemiyorum?????

NOT:

IZLIYORUM OPERAYI INDIRDIM:D

opera dediginiz nedir? nereden iner? internet explorer tarzi bir sey midir? eger oyle ise ikisi bir arada kullanilabilir mi? ya da sen bunlarin hepsine cevap verebilir misin? :)))

operada internet explorer gibi internet tarayıcısıdır.aralarındaki fark opera oldukça hızlıdır ve sayfalar arası geçiş explorer a göre oldukça hızlıdır.video izlerken ve download ederkende farkı görebilirsin.oldukça kullanışlıdır kendim örnek vericek olursam şu sekilde sıraladım ben kendi opera sık kullanılanları.

sende kendine göre dizayn edersin.sayfa geçişleride kendi menüsünde ekli vaziyette görüntü kirliliği ve yer kaplamıyor yani :) bunun gibi oldukça çok güzel yanları var...indirmek istersen buda linki

www.opera.com

Geri
Üst Alt