Galatasaray, Ismail Jakobs'un Sakatlığını Açıkladı

Hakan Ünsal ağabey voodoo falan yaptı galiba emekli olurken

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilimsel bir altyapısı var mı bilmem ama bu tip atletik uzun bacaklı fiziğe sahip oyuncular sakatlığa daha yatkın oluyor nedense Boey, Jakobs, Osimhen aklıma gelenler. Mertens gibi kısa bacaklılar daha az sakatlanıyor

Yani zaten biz oyuncuyu almadan sakatlığı olan adamdı.Ağır riskliydi.Buda patladı elimizde.

Gönderelim devre arası kırk yılda bir sol bek bulduk oda kronik çıktı böyle şansın ben üçlüye devam edelim derim 1 tane daha üst seviye stoper alalım

Sağ bekimizde zayıf bizim tamamıyla üçlü ye geçmemizi lazım iki stoperimiz gayet iyi birtane baba stoper daha ve 6 numara bulup 3-5-2 yapalım bebek gibi

Okan buruk ilk defa basarili bir bek transferi yapti diyecektik o da müzmin sakat cikti.

Adamın geçmişte de kas, bağ sakatlıkları olmuş ama hepsini kendi içinde değerlendirmek lazım. Kronik sakat değil bu adam, öyle denmesi için çok uzun süreli birden fazla sakatlık yaşamış olması lazım.

Şimdi dinlensin, döndüğünde yine bomba gibi oynar alandan aldırandan Allah razı olsun moduna geçeriz. Bu kadar karalar bağlanacak bir şey yok şu anda.

Ligde sol kanat Barış, sağ kanat Sallai olacak şekilde 3-4-2-1 oynanabilir. Aralık fikstürü çok kritik. Devre arasına puan farkını kapattırmadan atmamız lazım kendimizi.

Yerine oynayacak biri elbet bulunur ama kadro daralıyor hele şimdi deplasmanlı yoğun bir fikstüre girecek iken ayrıca sakatlanan oyuncudan nefret ederim istediği kadar iyi oyuncu olsun. Döner yine sakatlanır bu üstelik dönüşü nasıl olacak o da muamma. Ne bekmiş arkadaş bir bulamadık gitti.

Ligde sol kanat Barış, sağ kanat Sallai olacak şekilde 3-4-2-1 oynanabilir. Aralık fikstürü çok kritik. Devre arasına puan farkını kapattırmadan atmamız lazım kendimizi.
Sivas dışında bunu yapabilecek bir fikstür onumuzde ,sivasta ise bize her yıl zorlayan berbat zemin oluyor bu sene nasıl bilmiyorum
Lakin 2.sikintimiz hocamız çok dar kadroyla oynamayı tercih ediyor yani 12 13 oyuncu belirliyolar ve her maç 80 dk aynı adamlar ölene kadar oynatıyor
Misal jelert ziyech metehan berkan bunları daha çok rotasyona koyması lazım
Yani Okan hocanın sakatliklarda payı var derken çoğu insanın kastettiği durum buydu ,oyuncunun yorulduğunu tükendiğini görüyor biliyor ama alternatif çözüm üretmek yerine oyuncuya yükleniyor
İlk örnek icardiydi şimdide barışa yükleniyor

Sivas dışında bunu yapabilecek bir fikstür onumuzde ,sivasta ise bize her yıl zorlayan berbat zemin oluyor bu sene nasıl bilmiyorum
Lakin 2.sikintimiz hocamız çok dar kadroyla oynamayı tercih ediyor yani 12 13 oyuncu belirliyolar ve her maç 80 dk aynı adamlar ölene kadar oynatıyor
Misal jelert ziyech metehan berkan bunları daha çok rotasyona koyması lazım
Yani Okan hocanın sakatliklarda payı var derken çoğu insanın kastettiği durum buydu ,oyuncunun yorulduğunu tükendiğini görüyor biliyor ama alternatif çözüm üretmek yerine oyuncuya yükleniyor
İlk örnek icardiydi şimdide barışa yükleniyor
Demirbay'lar vs. oyuna girince de takımı felaket bozuyor. Hocanın iyi durumda olanı oynatmayacağını düşünmüyorum. Şu milli ara gibi aralarda gelişim gösterir umarım yedekler.

Zemini düzeltsin bizimkiler önce ondan sonra oyunculara kulüp arayalım.
Okan ında açıklanası var zemin sert diye üzerinde 300m lik topçular tepiniyor zemine 3 5m ayıramıyor bizimkiler. Bu kadar mı zor ya şu işi bilen birine yaptırmak. Yıllardır aynı sorun. İyi futbol iyi zeminde oynanır. Sakatlıklara daha gelmiyorum. Geçen senelerde değil miydik rakip sahaları eleştiren. Biz daha kendimizinkini düzeltemiyoruz. Güneşin doğmadığı memleketlerde pürüzsüz zemin varken bu coğrafyada çime bakamamak beceriksizlik başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt