Galatasaray, İspanya'ya Gitti! Belhanda...

Zorla makosenlerimi giydireceksiniz bana

O zaman hocan cezalandırsaydı taraftara küfür eden adamı, Birilerinin adaleti şaştı diye forumun da adaleti şaşacak değil.

HOCAM o konuda yanlış yapmıştır. peki bu kim? PS götürmesi normal falanda değil ben ciddiyetsizim ne yaparsanız yapın umrumda değil küfürde ederim ağzınızada s*çarım, otelde de konsol monsol takılırım çokta tın diyor aklınca.

İnş son maçı olur.

HOCAM o konuda yanlış yapmıştır. peki bu kim? PS götürmesi normal falanda değil ben ciddiyetsizim ne yaparsanız yapın umrumda değil küfürde ederim ağzınızada s*çarım, otelde de konsol monsol takılırım çokta tın diyor aklınca.

İnş son maçı olur.

Bu senin kin ve nefretle bürünmüş subjektif bir yorumun, Başka bir şekilde değerlendirenlere laf etmeye hakkın yok bu kadar basit herkes sınırını bilecek. Belhanda da dahil buna.

İnş son maçı olur.
:asd: :asd: Yahu su yorumu okudugumda sesli guldum

Belhandanin sizle hicbi farki yok, siz kendinize laf ediyo musunuz isten gelince pc/psde oyun oynarken? Ne yapsin takimi toplayip dansöz mü oynatsin onu mu isterdiniz?

Geri
Üst Alt