Galatasaray, İspanya'ya Gitti! Belhanda...

Belhandanin sizle hicbi farki yok, siz kendinize laf ediyo musunuz isten gelince pc/psde oyun oynarken? Ne yapsin takimi toplayip dansöz mü oynatsin onu mu isterdiniz?

Belhanda yı kendimle mukayese edemem ben çalıştığım kuruma saygı duyan aldığım paranın hakkını son kuruşa kadar vermeye çalışan işine sahip bir personelim.

Mobilde konu adı tam okunmuyor Belhanda kafilede yok mesajı aradım olmadı.

v201207060752130939168.mp4.jpg

Ne var bunda anlamadim. Adam belliki pes atacak geceleri. Dostoyevski mi okuyacakti?

Zavallı oğlu babası 3 gün olmayacağı için artık rahat rahat playstation oynayabilirim diye düşünüp sonra hayal kırıklığına uğramıştır.

Eskiden böyle deplasmanlara giderken teknik taktik konuşulurdu, günün haberi Belhanda'nın yanında götürdüğü Playstation. Boş bakkal ta.ak tartarmış.

Siz bunlara takilirsaniz topcular da sizinle boyle tassak gecer

Iyi yapmis

Hangi oyun konsolu, bir mac yapalim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fifa 2020 oynuyor arap.

gscimbom_mobil

Geçiniz

Dünyanın en saçma işi dansöz oynatmadığı müddetçe sıkıntı yok

Griezzman'da Fm oynuyor ne yapak yani

Tam anlamıyla bir rezalet. Xbox One X yerine 4k performansı berbat olan Playstation götürmesi futbolcununun vizyonunun sorunlu olduğunu gösteriyor. :P Maçtan önce odasında oynasın işte, dışarı çıkıp içmesinden iyidir.

yahu kardeşim adam akşam odasında oynayacaktır ne yapsın kağıt kalem alıp hesap kitapmı yapsın.Takılmayın böyle şeylere.

Takım madridde kalacak maçtan sonrada. Sanırım gazişehir maçından bir gün önce madridden antepe geçeriz

Geri
Üst Alt