Galatasaray İstesin Soldado'yu Getireyim

Murat KILIÇ

10 Numara!
FIFA menajeri Bayram Tutumlu, istenmesi durumunda Roberto Soldado'yu Galatasaray'a getirebileceğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hakkında ortaya attığı iddialardan dolayı sarı-kırmızılı kulüp ile mahkemelik olan FIFA menajeri Bayram Tutumlu, transfer hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı transfer yapılmamasından dolayı eleştiren Tutumlu, talep olması durumunda Galatasaray'a Tottenham'dan Roberto Soldado'yu getirebileceğini söyledi.

Galatasaray'ın sağ bek ve forvete ihtiyacı olduğunu ifade eden Tutumlu, "Yönetim istesin özel ilişkilerimi kullanır, arkadaşım Tottenham Başkanı Levy'den Soldado'yu alırım Galatasaray'ıma. Sağ bek arıyoruz, Barcelona'dan Dani Alves alalım yine özel ilişkilerimi kullanarak yardımcı olurum" dedi.

Bayram Tutumlu, mikro blog sitesi twitter üzerinden de Tottenham ve Barcelona başkanları ile çekildiği fotoğrafları paylaştı.

Geçen gün resmi siteden ''bu konuşan adamı biz tanımıyoruz, söylediklerine inanmayın'' diye açıklama yaptık.

Bu menajerlerden korkulur vallaha.

Yalnız Soldado çok iyi adam. İngiltere'de niye tutmadı bilmiyorum da burada yardırır.

sağ bek arıyoruz istesin Alvesi alırım Galatasarayıma forvet arıyoruz Soldadoyu getiririm Galatasarayıma :asd: böyle olduk demek şimdi

hep derim cehennem ateşinin yakıtı menajerler olacak

Bu menajer tam uyuz.

Bide mevkileri sayıyor.

Hocamı, menajermi anlamadım.

Soldado valenciada sayısız macını izledim. Biraz hakan şükürü andırıyor.

Inanılmaz goler kacırdığı kadar tuhaf olmayacak golerde atıyor.

Gelirse burak kanat ve yedekde olur.

Edit : dany alvez ? Lol

Beyler bu soldadoyu Dortmund Alacakti İmmobile yerine bunuu alacaklardi fakat dortmunda karsi kotu hareket yapmis diye almadilar dortmund taraftarlari karsi cikinca dortmund vazgecti.

Bu Arda nın manageri değilmiydi Arda gitsin diye bir ton ayak yapan ?

stopere de ramosu getir bayram başgannn.

Geri
Üst Alt