GSCimbom
Galatasaray İyi Biz İyi, Galatasaray Kötü Biz Kötü
Melih Peker

Galatasaray İyi Biz İyi, Galatasaray Kötü Biz Kötü

Melih Peker ·

Cevap
27
Okunma
1,4K
Sayfa
1/2

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Bir insanın hayatını bu kadar mı çok etkiler takımı. Hayatımızın bu kadar mı çok merkezinde tutuyoruz acaba Galatasaray’ıımızı.

Takımın kötü gittiİğü dönemlerde evde tartışmalar kavgalar artıyor hadi onu geçtim işlerim de denk gitmiyor gibi, gerçekten benden bağımsız şans faktörleri de aleyhimize gelişmeye başlıyor bir anda

Sonra bir fener mağlubiyeti, puan kaybı derken gelen psikolojik üstünlük resmen doping etkisi yaratıyor

Ben kendimi biliyorum hayatımın merkezinden çıkaramam da, yeni nesil daha şanslı bu kadar futbolu hayatlarının içine sokmuyorlar.

Sizde durumlar nasıl?

Aynen öyle. Geçen psikiyatrla konuşurken de söyledim; maç izlerken elim ayağım buz kesiyor bazen 30 derece sıcakta bile, yenilirsek ertesi gün üstüme ölü toprağı atılmış gibi oluyorum vs dedim. Kadın da z2timin malı der gibi baktı, seansın sonunda ilaç yazdı.

Bu arada eklemek isterim ki fener kötüyse biz iyi, fener iyiyse biz kötü versiyonu da var bunun. O da az değil.

Haramilik, şerefsizlik yapmasalar bu kadar büyütmeyiz belki; fb puan kaybettiğinde/şampiyon olamadığında kendi galibiyetimizden/şampiyonluğumuzdan fazla seviniyorsak haramilerin başarıya ulaşamamasından aldığımız haz ve bunu engelleyenin Galatasaray olması gururu aslında mutluluk sebebimiz.

Vala antidepresan gibi. Yüzümde sebepsiz hafif bir gülümseme. Trafikte bile sakinim gelene geçene yol veriyorum.
Bu sabah ben :asd:

Beylerbeyi'nden köprüye çıkan yolda hep trafik olur ve köprü yolunun sırası taa sarayın oradan başlar.

Bazı andavallar soldan Altunizade'ye çıkan boş yolu kullanıp son anda köprü yoluna girmeye çalışıp bir çok kişinin hakkına girer.

O yola girmeye çalışanlara normalde hayatta yol vermem öndeki ile tampon tampona gidip onları araya almam ama bu sabah onlar bile gözüme hoş gözüktü.

Aynen öyle. Geçen psikiyatrla konuşurken de söyledim; maç izlerken elim ayağım buz kesiyor bazen 30 derece sıcakta bile, yenilirsek ertesi gün üstüme ölü toprağı atılmış gibi oluyorum vs dedim. Kadın da z2timin malı der gibi baktı, seansın sonunda ilaç yazdı.

Bu arada eklemek isterim ki fener kötüyse biz iyi, fener iyiyse biz kötü versiyonu da var bunun. O da az değil.
En iyi antidepresan Fener mağlubiyeti
O gece hiç uyumasamda ertesi gün işte zımba gibi olurum

dün cenaze evindeydim arkadasın babası vefat etti. mackolıkten takip ediyorum maçı. sandalenin başında ayakta(neden oturmuyorum bilmiyorum o an:d) whatsappdan arkadasla konusuyorum. kayseri'nin 3üncü golden sonra suratımda gülme ifadesi oldu muhtemelen, arkadasın kocası noluyo dercesine gözümün içine bakıyordu. gs kazanınca mutluyuz, fb kaybedince de çok mutluyuz.

Dün fenerli arkadaşlarlaydım maçı telefondan izlediler aramızda sürekli tartışma çıktığı için yorum yapmadan maçı takip ettim. Ma bitince tutamadım kendimi bastım kahkahayı. Bir süre baya tartıştık ama kızarmış tavuk gibi yüzlerini görmek komik geldi bana. Gayet güzel gidiyor günüm ve kıpır kıpır içim. Bir an evvel o şampiyonluk akşamının gelmesini istiyorum.

Şu cümleyi aramizdaki şişko bir abimiz kursa keşke, bende o an memesini avuçlardım.

1745239531382.webp

Haramilik, şerefsizlik yapmasalar bu kadar büyütmeyiz belki; fb puan kaybettiğinde/şampiyon olamadığında kendi galibiyetimizden/şampiyonluğumuzdan fazla seviniyorsak haramilerin başarıya ulaşamamasından aldığımız haz ve bunu engelleyenin Galatasaray olması gururu aslında mutluluk sebebimiz.
Imza. Adaletin, tecelli etmesi ve kötülerin kazanmamış olması büyük etken. Herkes adil olsa belki biraz üzülürüz, sonra geçer gideriz. Ama ortada öyle pislikler dönüyor ki, futbolun, sporun önüne geçmiş durumdalar. Bu sezon 5. yıldızı takmayalım diye inanilmaz bir organize şike operasyonu döndü. Hakemler, TFF, MHK ve yazılı ve görsel basını da ayarladılar.

Şikeyi herifler resmen "resmiyete" döktü, özelikle Hacı Osmanoğlu denen karaktersiz herifin başrolde olduğu bir operasyon.

O
dün cenaze evindeydim arkadasın babası vefat etti. mackolıkten takip ediyorum maçı. sandalenin başında ayakta(neden oturmuyorum bilmiyorum o an:d) whatsappdan arkadasla konusuyorum. kayseri'nin 3üncü golden sonra suratımda gülme ifadesi oldu muhtemelen, arkadasın kocası noluyo dercesine gözümün içine bakıyordu. gs kazanınca mutluyuz, fb kaybedince de çok mutluyuz.
O zaman dans 🪩

Geri
Üst Alt