Galatasaray: "Jelert’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarla dalga geçiyor utanmaz arlanmaz herifler bir de.

Getirdiniz bir sag bek boyle transfer videosu yapmak nedir

bu videoyu hazırlatan KANSIZDIR şerefsizdir taraftar tabii ki transfer isteyecek it herifler

köhn ve jelert bizi 3-5-2 oynatırlar. kopenhagda da ofansif bek oynamış zaten. hayırlısı olsun.

ulan ne güzel az like vermiş taraftarımız dedim gene fener'in nesyri açıklamalarını geçmiş. büyüklük başa bela

7 ay sonra bek almışlar, alın size ne ağladınız der gibi açıklama ile laf sokmuşlar

Anladigim kadariyla videoyu seyredip kufretmemi istiyolar. Onlara bu zevki tattirmayacagim.

zorla transfer yaptırdık adamlara bu yüzden tribe girmişler. GS hainliğinin böylesi yani.

Madem yangindan anliyorlar, orta saha icin cehennemi yasatmak farz o vakit.

Ne zaman ofansif bekalsak elimizde patLıyor
ofansif bek hiç denemiyoruz. hiç antreman yapmadan bir maç deneyip kötü oynadık diye vazgeçiyoruz. elinde 2 tane f35 gibi beklerin oldu. 3 tane ilk 11 seviyesi defansın var üstüne kaan ayhan-metehan-emin gibi yedek defansların var.
kopenhag ve malmo maçlarında rakip 3-5-2 ydi ve çok zorladı.
isviçre ve türkiye euro2024 de 3-5-2 oynadı ve çeyrek final yapabildik.
ligde böyle oynansın demiyorum da elemeli maçlarda temkinli ve kontrollü 3-5-2 başlamak iyidir.

ofansif bek hiç denemiyoruz. hiç antreman yapmadan bir maç deneyip kötü oynadık diye vazgeçiyoruz. elinde 2 tane f35 gibi beklerin oldu. 3 tane ilk 11 seviyesi defansın var üstüne kaan ayhan-metehan-emin gibi yedek defansların var.
kopenhag ve malmo maçlarında rakip 3-5-2 ydi ve çok zorladı.
isviçre ve türkiye euro2024 de 3-5-2 oynadı ve çeyrek final yapabildik.
ligde böyle oynansın demiyorum da elemeli maçlarda temkinli ve kontrollü 3-5-2 başlamak iyidir.
lig tarihinde basariyla ve istikrarli 352 oynatabilen hoca gormedim desem yeridir birkac mac basarili olan olmustur ama hep patladi kadrolarin yetersizligi neden olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt