Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.238
- 16.233
- 1.578
10 milyon euro maaş isteyecek kadar ne başarmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euro maaş isteyecek kadar ne başarmış?
Bir de böyle denyolar için 10 milyon maaş,15 milyon imza parası gibi absürd rakamlar konuşuluyor.Kanada'dan Amerika'dan topçu çıkmaz, nein.
Fransa liginde 16 gol şampiyonlar liginde 9 gol. Hareketli forvet. Bonservissiz hiç izlemen gerekmiyor davidden daha iyi kimseyi alamayızVideodan izleyip yorum yazanları tespit eden dedektör olsa keske
Geçenlerde Ahmet Kutucu videosu seyrettim.Messi’den iyi gözüküyordu.Videodan izleyip yorum yazanları tespit eden dedektör olsa keske
Video izleyip gelip yorum kasanlara lafım sadece bu adam için değil genel konusuyorumFransa liginde 16 gol şampiyonlar liginde 9 gol. Hareketli forvet. Bonservissiz hiç izlemen gerekmiyor davidden daha iyi kimseyi alamayız
Anladım bu statlarla video izlemene de gerek yok. Bu ligler üst düzeyVideo izleyip gelip yorum kasanlara lafım sadece bu adam için değil genel konusuyorum
David iyi topçu eğer lille ile sözleşme uzatsa 50civari bonservis isteyenlerdi lakin esas sorun Okan hoca ne tarz oyun oynatacak ona gore oyuncu bakmalı full koşmalı yorucu oyun için osi tarzı koşan basan forvet şart david öyle bir adam değil yani hoca ne istediğini bilmeli ondan sonra oyuncu profilleri bakmalı misal xhaka ve ilkayda bizim oyuna uygu. Değil 2 tane yaşlı fiziken zayıflamış adam bize yaşlı oyuncu bile alacak olsak basan koşan fiziği güçlü adan lazım yoksa 2 ay içinde küfür yer yürüyor diyeAnladım bu statlarla video izlemene de gerek yok. Bu ligler üst düzey