Tier 3 Galatasaray, Juanlu Sánchez İçin Resmi Teklif Yaptı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray, Sevilla'da forma giyen 21 yaşındaki İspanyol sağ bek Juanlu Sanchez için resmi teklifte bulundu.

(Ertan Suzgun)

Man United transfer news: Juanlu Sanchez targeted

Ey dünyanın tüm sağ bekleri size sesleniyorum; reddedin beni, daha fazla, daha fazla...

Frankowski lütfen bu tür transfer düşünülüyorsa - o adamın 20 metredeki hızlanması maç çevirir ,o özelliğine hayran kaldım.

sevilla iyi kötü oynatmış rotasyonunda kiradan döndükten sonra bu çocuğu - sanmıyorum ki verirler kolay kolay

öbürü 29unda seviyesini görmüş biri ve muhemelen daha iyi bir formülle alabiliriz.

kaldı ki bek işi için ya ysufu sallayacaksın ya da icardi donduracaksın.

he bide abi 4 yeni transfer+ sallaiden olmak üzere 5 oyuncunun 2sini AVL ye yazmayacaksın. yeni adamı alacaksın "knka avlde yazmayacağım " diyeceksin misal..

Sevilla'nın kadrosunda 1 sol bek 2 sağ bek var.

Transfer sezonu da kapandı.

Şu teklif bile bence doğru değil. İmkansız yani Sevilla'nun şu durumda elinden adam çıkarması.

Sorup sormadan resmi teklif yapıyoruz o daha komik.

Resmi teklif işin sonuna doğru anlaşma sağlanmaya yakın olduğu zaman yapılır bizimkiler ya tutarsa gibi yapıyor.

Frankowski lütfen bu tür transfer düşünülüyorsa - o adamın 20 metredeki hızlanması maç çevirir ,o özelliğine hayran kaldım.

sevilla iyi kötü oynatmış rotasyonunda kiradan döndükten sonra bu çocuğu - sanmıyorum ki verirler kolay kolay

öbürü 29unda seviyesini görmüş biri ve muhemelen daha iyi bir formülle alabiliriz.

kaldı ki bek işi için ya ysufu sallayacaksın ya da icardi donduracaksın.

he bide abi 4 yeni transfer+ sallaiden olmak üzere 5 oyuncunun 2sini AVL ye yazmayacaksın. yeni adamı alacaksın "knka avlde yazmayacağım " diyeceksin misal..
şu dakika icardi yusuftan daha çok verim veriyor.
:asd: ikisinin de olması gerekiyor.
Transferden bağımsız bir şekilde yusufun kiraya gitmesi lazım zaten

şu dakika icardi yusuftan daha çok verim veriyor.
:asd: ikisinin de olması gerekiyor.
Transferden bağımsız bir şekilde yusufun kiraya gitmesi lazım zaten
öyle olsun diye demek istemedim

şu an stopere yerin var ve başlıca ihtiyacın (yoksa lemina stoper oynayacak ortasaha değil...)

kanat/bek içinde düşünüyorsan 2 opsiyonun var başka yok...avrupada zaten bitti işler - yusfu TR de kime sallayacaksın ki ?

@ahlatçıbaşı @simitçigüzeli gerçekten merak ediyorum transferi bugünleri bırakarak neyi amaçladınız? son gün ucuz olur mantığı mı güttünüz gerçekten? yani bu iq yoksunu hareket kimden çıktı lütfen açıklayın

Sorup sormadan resmi teklif yapıyoruz o daha komik.

Resmi teklif işin sonuna doğru anlaşma sağlanmaya yakın olduğu zaman yapılır bizimkiler ya tutarsa gibi yapıyor.
Ben de bunu anlamıyorum.

Arabaya diyelim akü alacaksın sanayiye gidip 2 bin lira vereyim mi diyorsun? İster sat ister satma der gibi.

Hiç mi fiyat sormuyorlar sözlü olarak bir pazarlık yok mu yani.

Bu transfer dönemi yüzlerce teklif, onlarca topçu medyaya sızdı. İyice magazinleşti bu iş.

stoper mi önceliiiiik

bek işleri miii

stoper olmazsa Lemina mı stopeer.... biz boğan ortasaha hayalindeyiz falan

uçsuz bucaksız bir soru silsilesi

Önümüze gelene teklif yapıyoruz herhalde artık hangisi olursa diye

Geri
Üst Alt