GSCimbom
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı
Mert Aslan

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı Sayfa 95

Mert Aslan ·

Cevap
2,8K
Okunma
166,8K
Sayfa
95/140
Quanitra'da düştü tabi yaş olarak fakat Mccowan baya para alıyor diye biliyorum.

Alba artık emekli sınıfında Johannes var Gabby Williams var Avrupa'ya gelir mi bilmiyorum ama İonescu var şunlardan 1-2 tane getirirlerse şubenin geri döneceğine inanırım.
WNBA’deki yeni çaylaklar iyiymiş. Avrupa’ya hiç gelmeyenlerinden falan bakmak lazım. Ekrem Hoca iyiydi o konuda

WNBA’deki yeni çaylaklar iyiymiş. Avrupa’ya hiç gelmeyenlerinden falan bakmak lazım. Ekrem Hoca iyiydi o konuda
Kelsey Bone bize geldiğinde Wnba'de ilk senesiydi onunla Eurolig'i aldık. Hoca biliyor işi görevdeyken erkek takımının yabancılarını da o bulmuştu. Bütçe sıkıntısı çıkmazsa oradan bir şüphem yok.

Kelsey Bone bize geldiğinde Wnba'de ilk senesiydi onunla Eurolig'i aldık. Hoca biliyor işi görevdeyken erkek takımının yabancılarını da o bulmuştu. Bütçe sıkıntısı çıkmazsa oradan bir şüphem yok.
Aynen benim de aklıma Bone geldi. Geçen WNBA’deki çaylakların yıllar sonra en iyi prospectlerden olduğunu okumuştum. İyi şeyler çıkabilir

Geri
Üst Alt