Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Quanitra'da düştü tabi yaş olarak fakat Mccowan baya para alıyor diye biliyorum.

Alba artık emekli sınıfında Johannes var Gabby Williams var Avrupa'ya gelir mi bilmiyorum ama İonescu var şunlardan 1-2 tane getirirlerse şubenin geri döneceğine inanırım.
WNBA’deki yeni çaylaklar iyiymiş. Avrupa’ya hiç gelmeyenlerinden falan bakmak lazım. Ekrem Hoca iyiydi o konuda

WNBA’deki yeni çaylaklar iyiymiş. Avrupa’ya hiç gelmeyenlerinden falan bakmak lazım. Ekrem Hoca iyiydi o konuda
Kelsey Bone bize geldiğinde Wnba'de ilk senesiydi onunla Eurolig'i aldık. Hoca biliyor işi görevdeyken erkek takımının yabancılarını da o bulmuştu. Bütçe sıkıntısı çıkmazsa oradan bir şüphem yok.

Kelsey Bone'nin bize geldiğinde Wnba'de ilk senesiydi onunla Eurolig'i aldık. Hoca biliyor işi görevdeyken erkek takımının yabancılarını da o bulmuştu. Bütçe sıkıntısı çıkmazsa oradan bir şüphem yok.
Artık bütçe sikintisi çıkmasın mumkunse

Kelsey Bone bize geldiğinde Wnba'de ilk senesiydi onunla Eurolig'i aldık. Hoca biliyor işi görevdeyken erkek takımının yabancılarını da o bulmuştu. Bütçe sıkıntısı çıkmazsa oradan bir şüphem yok.
Kesin biz almalıyız bu kızı çok yetenekli bu

Aynen benim de aklıma Bone geldi. Geçen WNBA’deki çaylakların yıllar sonra en iyi prospectlerden olduğunu okumuştum. İyi şeyler çıkabilir

Gökşen ile Derin'i uzun zamandır bekliyordum Elif'i de almak lazım iyi yerli bu branşta başarının ilk adımıdır. Zamanında Nevriye bir geldi iki şampiyonluk üstüne Eurolig kazandık bu işler böyle.
Gabby willlams marine johannes 2 lisi iyi olurmus

Johannes'i Fb'de istiyor oraya gidebilir oyuncu bulunur ya para koyalım yeter ki.
Bu 2 li çok iyi anlaşıyor

Biz eurolige gidecekmiyizki. Fener koyunun olmadığı yerde Abdurrahman celebi oldu euroligde. Rus takimlarida yok. İstedikleri gibi at kosturuyorlar

Bu 2 li çok iyi anlaşıyor

Biz eurolige gidecekmiyizki. Fener koyunun olmadığı yerde Abdurrahman celebi oldu euroligde. Rus takimlarida yok. İstedikleri gibi at kosturuyorlar
Eleme daveti gelir kesin geçen sene bile gelmişti bizimkiler kabul etmemişti.

Gökşen ile Derin'i uzun zamandır bekliyordum Elif'i de almak lazım iyi yerli bu branşta başarının ilk adımıdır. Zamanında Nevriye bir geldi iki şampiyonluk üstüne Eurolig kazandık bu işler böyle.
Derin Erdoğan'ın babasının 80'li yıllarda kalecimiz olan Haydar Erdoğan olduğunu biliyor muydun?

Sami Yen'de 4-1'den verdiğimiz maçta yediği goller :red::red:

Bu sezon Eser Özaltındere sakat olmasa şampiyon olurduk diyenler var.

Bizim yerli kalecilerin kaderinde var uzaktan gol yemek içlerinde en eli ayağı düzgün Kerem'de Monaco maçında yakmıştı bizi.

Geri
Üst Alt