Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Kadın takımımızın yeni transferleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Riquana Williams, Tina Jovanovic, Gizem Başaran, Gizem Yavuz ve muhtemel olasılık Melis Gülcan?
Melis çok iyi olur.
Riquana Williams biraz manyak biri sevgilisini falan dövmüştü diye biliyorum hatta bilemedim, hırsı bize yarar umarım 🤣

Melis çok iyi olur.
Riquana Williams biraz manyak biri sevgilisini falan dövmüştü diye biliyorum hatta bilemedim, hırsı bize yarar umarım 🤣
Riquana çok skorer birisi aslında tam bizim aradığımız tipte biri ama büyük takım kaldırabilir mi bilmiyorum.

Geçen senenin üstünde beklentimin altında kadro oluyor gibi. Bunun dışında Hartley'i de mutlaka almak lazım geçen hafta olur gibiydi şimdi olmaz deniyor.

Geçen senenin üstünde beklentimin altında kadro oluyor gibi. Bunun dışında Hartley'i de mutlaka almak lazım geçen hafta olur gibiydi şimdi olmaz deniyor.
Hartley bence de kalmalı. Efe Güvenin eline düzgün kadro vermediler hiç.

Hartley williams jovanovice razıyım ben. Anete kalacak mi bilmiyorum tabi

Paralarını odesinler yeterli

Hartley bence de kalmalı. Efe Güvenin eline düzgün kadro vermediler hiç.

Hartley williams jovanovice razıyım ben. Anete kalacak mi bilmiyorum tabi

Paralarını odesinler yeterli
Eurolig'de bir seviye var onu geçmek için birkaç özel oyuncuya ihtiyacın oluyor gelen oyunculara kötü demiyorum ama sanki yine bir yere kadar gelip tıkanacakmışız gibi geliyor. Basit bakalım bu kadro ligde Fenerbahçe ve Çukurova'yı Eurolig'de Prag, Sopron gibi takımları ne kadar tehdit eder.

Geri
Üst Alt