Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Kelsey, hem Wnba finali hem World Cup'la beraber arşa çıktı, bu kıza her ne halt edildiyse özrü dilenip Gs'mizin daimi üyesi olması için gereken çalışma başlatılmalıdır.
Aynen 3 yıllık anlaşma yapılsin ışıl kelsey 2 lisini izlemek istiyorum.

Azure stevens gelince de çok iyi takım olabiliriz

Işıl bitmiş ya, savunmada perdeye çok takılmaya başlamış, ayakları yavaş eskiden arkadan gelip top çalardı artık hızı da yok. Kelsey Plum şart zaten ama o olmazsa bize Amerikalı bir oyun kurucu şart oğlu şart. Hem de şutör olmak zorunda. Pelin'e güvenilmez, Işıl boş bile kalsa kendine güvenip şut atmaz. Bize şutu iyi bir oyun kurucu şart.

Işıl bitmiş ya, savunmada perdeye çok takılmaya başlamış, ayakları yavaş eskiden arkadan gelip top çalardı artık hızı da yok. Kelsey Plum şart zaten ama o olmazsa bize Amerikalı bir oyun kurucu şart oğlu şart. Hem de şutör olmak zorunda. Pelin'e güvenilmez, Işıl boş bile kalsa kendine güvenip şut atmaz. Bize şutu iyi bir oyun kurucu şart.
Işıl hazırlık maclarinda gayet iyi atıyordu hücumda şutları. Defans bakımından normal. Eskisi gibi çevik olmayabilir

Işıl hazırlık maclarinda gayet iyi atıyordu hücumda şutları.
Ben genel olarak Işıl'ın yapısından bahsettim, dış atış kullanmaz pek, 2 adım içeri girer 2lik düşünür şut atacaksa da boş kalsa bile 3lük atmaktan çekinen bir oyuncu, daha doğrusu şutuna çok güvenemiyor.

Ben genel olarak Işıl'ın yapısından bahsettim, dış atış kullanmaz pek, 2 adım içeri girer 2lik düşünür şut atacaksa da boş kalsa bile 3lük atmaktan çekinen bir oyuncu, daha doğrusu şutuna çok güvenemiyor.
Bu Hazırlık maçlarida pek çekinmedi atarken ama defansı eskisi kadar güçlü olmayabilir.. kelsey plum şimdi gelse iyi olurdu ocaki bekleyemeyecem.

Transfer yapıldığına göre McCowan'ın Türk durumu kesin herhalde yerli sayılması için 7 maç oynamaması gerekiyordu.

3'te 3 bence lig tescil edilsin artık

Geri
Üst Alt