- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Mccowan tek başina takım bunu fenere kaptiranin allah belasini verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna mi seviniyorsun. Galatasaray taraftari vasatliga alisti yaziklar olsunOhaaa ne maç sonu oldu be, ilk defa şöyle bir durumdan galip çıktık![]()
Kaptirilacak yer belli. Gsbaskette 2 senelik anlasma yapilacak deniyorduMcCowan bir yere kaptırılırsa forumda ilk cezamı alırım muhtemelen.
Valla cok sevindim amerikali skorer de alınca eurocup'un favorisi olacağız (koctan da kurtulursakBuna mi seviniyorsun. Galatasaray taraftari vasatliga alisti yaziklar olsun
Ben 2 tane istiyorum. Kamil ve pulbiber gitsin skorer 2 oyuncu lazimValla cok sevindim amerikali skorer de alınca eurocup'un favorisi olacağız (koctan da kurtulursak)
Bir de geçen sene böyle son saniyelerde o kadar çok maç verdik ki, son 22 saniyede yine mi aynı senaryo dedim![]()
Karsi grubun 1. Cisiyle oynuyon gerci euroligden gelenlerde varEurocupta 1. çıkmayla 2. çıkma arasındaki fark nedir
Işıl hanım 3 sayi. Zahmet olmus.ZUAHAHAHAHAHAHAHAHA
bonusunu öderiz inş.Işıl hanım 3 sayi. Zahmet olmus.
Harbi efe guven devam etse daha iyiydiamatör branşlarda yerli antrenör tutmak enayilik, ben zaten başarı kovalamıyorum demektir. ülkede milli takımın başarılı olduğu tek branş var, onu da 15 yıldır italyan antrenör yönetiyor. iş yerli antrenörse efe güven hem galatasaraylılığı, hem de antrenörlüğüyle şimdiki adamı 5'e katlardı. amatör branşlarda vasatı bile istikrarlı şekilde tutturamayan 100 küsur yıllık çınar