Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Bizim lsielik bir durum değil bir ara bu sıkça konuşuldu ama Efes istemiyor ki adamların sahibi Bjk'li. Türk Telekom'da konuşuldu onlarda Ankara'dan ayrılmak istemedi.

liselik durum, aysal da, rahmetli mustafa cengiz de sportif aş'den çıkıp sadece isim, logo hakkıyla şubeleri özelleştirmek istedi ama şubelerle gram ilgisi olmayan, sadece ahbaplarına gelir kapısı olarak kullanan liseliler ikisini de reddetti.

efes'i, telekom'u geçtim azıcık ağababaları mevki kaybetmesin diye nba'e oyuncu gönderip 2 tane de draft ettiren banvit projesini bile bjk'ye ikram etti herifler. tüm teksüt bandırma'yı üstümüze alacağımız paraya sene sonu tek sadık emir'i beşiktaş'a bonservis vererek transfer ettik.

sen efes'i, telekom'u alacan, bi de bütün yönetimi kendi primitif kafanla idare etmek isteyecen. öyle bişeyi merkezefendi denizli bile kabul etmez.

Yardımcı antrenörle anlaşma sağlanmış diye duydum hayırlısı O bile buı yeteneksizden fayda sağlar %100

Takımdan yol olacağı yok çok para gitmesin hamlesi.

Fbde başarılı olmuş kişilerin kalfası hoş olmuyor. Kalfa ile ustaya karşı savaş veriyorsun. Karşısında ezilip büzülüyor.
Maljkovic ile kötü ayrılmışlar Kerem Övet'in dediğine göre. Marina'da Çin'e gitti. Bayan basketi de hiç izlemiyorum gerçi. Diğer branşlarda Erkek basket, Kadın Voleybol'a ciddi yatırım yapılmalı diğer branşlarda daha çok yetiştirici rolümüz olmasına okey olurum ben.

Maljkovic ile kötü ayrılmışlar Kerem Övet'in dediğine göre. Marina'da Çin'e gitti. Bayan basketi de hiç izlemiyorum gerçi. Diğer branşlarda Erkek basket, Kadın Voleybol'a ciddi yatırım yapılmalı diğer branşlarda daha çok yetiştirici rolümüz olmasına okey olurum ben.
Kadın voleybola yatırım falan yapılmamalı. Galatasaray'ın açık ara en başarısız şubesi. İlla yatırım yapılacaksa kadın basket daha mantıklı.

Kadın voleybola yatırım falan yapılmamalı. Galatasaray'ın açık ara en başarısız şubesi. İlla yatırım yapılacaksa kadın basket daha mantıklı.
Yatırım şubelerin başarı başarısızlığından değil de bilinirliği, izlenirliği, reklamı üzerinden düşündüm. bence Erkek basket ve kadın voleybol o yüzden daha uygun olur.

Alper'in enkazı yakın vaade de kalkmaz göründüğü kadarıyla.

Dursun Ağabey'de maçta başkan az ilgilenin de dönelim eski güzel günlere.

liselik durum, aysal da, rahmetli mustafa cengiz de sportif aş'den çıkıp sadece isim, logo hakkıyla şubeleri özelleştirmek istedi ama şubelerle gram ilgisi olmayan, sadece ahbaplarına gelir kapısı olarak kullanan liseliler ikisini de reddetti.

efes'i, telekom'u geçtim azıcık ağababaları mevki kaybetmesin diye nba'e oyuncu gönderip 2 tane de draft ettiren banvit projesini bile bjk'ye ikram etti herifler. tüm teksüt bandırma'yı üstümüze alacağımız paraya sene sonu tek sadık emir'i beşiktaş'a bonservis vererek transfer ettik.

sen efes'i, telekom'u alacan, bi de bütün yönetimi kendi primitif kafanla idare etmek isteyecen. öyle bişeyi merkezefendi denizli bile kabul etmez.
Kulüplerin özelleştirme çabaları ve bu durumun çıkar grupları tarafından engellenmesi, futbol yönetiminde büyük bir problem. Ayrıca, NBA'e oyuncu gönderme ve draft ettirme gibi başarılı projelerin gerektiği gibi değerlendirilmediği de ayrı bir sorun. Etkili yönetim ve özelleştirme stratejileri, kulüplerin hem sportif hem de finansal başarısını artırabilir.

Geri
Üst Alt