Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Dün mali kongrede atıp tutanlar şu amatör şubelerin hali ile ilgili hiç konuşmadılar ve
Hiç birinin bir kuruşluk katkısı yok

ulan koreli 20 dakika kenarda oturdun, hala son saniye elindeki ribaundu rakibe veriyon. hakikaten tek sevmediğin nokta sen oldun bu akşam sarı kırmızı formayla.

gerisinin emeğine sağlık, arsız yönetim lazım görürse 1 iyi transferle rakip oluruz inşallah bu sene fenerbahçe'ye.

Koreli lutfen köyüne gonderilsin. O çıktı adamlara yetiştik. Zandalisini olsa bazı pozisyonlarda sayı yemezdik. Boy olayı yüzünden 10 uzeri sayı yemisizdir.

Vanlo ise aynı maçta bile istikrarsız bir oyuncu

Fraser büyük oyuncuymus onu anladim

Hillyworgst bile bu koreliden iyiyse kıta disi niye buna harcandı yav. Bir insan nekadar kötü oynayabilirse okadar kötü oynadı bu kadın sırf zarar

efe güven'i de beğeniyom ben, onun da cimbomblu olması güzel şans. ruslar aforoz edilmese sittin sene orayı kazanamazdı bunlar zati. süt kupasına çevirdiler eurolegue'i.
Fırsat bulmuşken Ekrem Hoca'da varken biz toplamalıydık aslında bizim almamız gereken kupalar yönetimlerin çapsızlığından Fb'ye gidiyor. Bence de Efe Güven iyi hoca uzun vaade yine gelir başka da yerli yok zaten.

Skorer Usa'lı olmadan hep bir şey eksik gibi Koreliyi Avrupalı uzunla değiştirip 1-2 alın şu takıma.
İyi defans yapan bir uzun lazım birde skorer anmerikali gelirse zandalisini ile beraber cokeriz bu fenerin boğazına. Zandalisini olsa bazı pozisyonlarda sayıda yemezdik. Boy olayı yüzünden yediğimiz sayılar oldu

Vanlo ilk yarı 12 sayı attı 2. yarı 2 sayı attı. Son periyotunn son saniyesi faulden o da.

Şu fener yenilmeyecek takım değilmis ama onlarda bir kısa sutor alırlar. Biz oraya en iyisini almaliyiz

Bizim yerliler çok iyi katkı sağlıyor. Koreli gordumki uyuşuk bir oyuncu. Vanlo kalsada ligde oynamamali. Skorer Amerikalı ve Avrupalı defansı iyi uzun alsan bu takım ligde şampiyon bile olur.

Hoca gibi hoca var basimizda kıymetini bilin transfer yapin

30 sayı fark varken 1sn kala kendi alanımızdan topu potaya sallamamız...

İki transferle Eko Hocam hoplatır Fb'yi.

Geri
Üst Alt