Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
ekrem memnun cimbom'a meftun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmini Saddam Savaş yapıcaz. Hazır mısın?Akılları varsa alırlar bu Koreli sinirimle oynuyor. Beşiktaş'tan Bodrum'a giden Koreli daha iyi oyuncu bundan
Saddam ne lan Hizbullahciİsmini Saddam Savaş yapıcaz. Hazır mısın?
Okan hocamızın rakipleri becerdiği zamanlar tünele saklanıyorsun ya? O yüzden Saddam dedim. Neyse sen yavaştan hazırlan.Saddam ne lan Hizbullahci
Türkler çok iyi oynuyor yav. Yabancıları iyi secsek şampiyonluk gelirmiş. Beğendiğim fraser bile bugün çok kotu sut attı.Ne vakit transfer yapılacak takım maç kazanmak için can çekişiyor.
Son çeyrek koptu maç ama garanti skorer olmayınca bir yere kadar zorlanıyoruz. Derin ile Gökşen yabancı performansı veriyor neyse ki.Türkler çok iyi oynuyor yav. Yabancıları iyi secsek şampiyonluk gelirmiş. Beğendiğim fraser bile bugün çok kotu sut attı.
Vanlo gibi dengesiz oyuncunun bizde işi olmamalı. En azından ligde oynamamali. Koreli asla şampiyonluğa oynayacak takımda oynayamaz. Koreli son basketi atmada çift haneye ulaşan yabancı oyuncumuz olmayacakti yanlış gormediysem
Transfer yapılabiliyor mu bu ara. Vanlo beni çok sinir eden bir oyuncu asla güvenmiyorum ona. Her an sacmalayacak is gibi geliyor sacmaliyorda. Fraser bugün sarhoş gibiydi 1 maçlık olabilir diyelim ama Koreli holyworddan daha iyi değil benceSon çeyrek koptu maç ama garanti skorer olmayınca bir yere kadar zorlanıyoruz. Derin ile Gökşen yabancı performansı veriyor neyse ki.
Yapılıyor hoca Koreliden çabuk vazgeçmez sonuna kadar dener bence Wnba'den fırsat düşerse ister tabi alırlarsa.Transfer yapılabiliyor mu bu ara. Vanlo beni çok sinir eden bir oyuncu asla güvenmiyorum ona. Her an sacmalayacak is gibi geliyor sacmaliyorda. Fraser bugün sarhoş gibiydi 1 maçlık olabilir diyelim ama Koreli holyworddan daha iyi değil bence
Valla bilmiyom yumuşak kalıyor defanstta. Bir bone değil.Yapılıyor hoca Koreliden çabuk vazgeçmez sonuna kadar dener bence Wnba'den fırsat düşerse ister tabi alırlarsa.
Çinli bizim koreliyi pert etti. Koreli vasat bir oyuncu bu net.Bodrum iyi takım kurmuş bir ara yakaladılar da hocam vaktinde müdahale etti.
Beni deli etti yav bu ve Koreli defolup gitsin. Yerlilerimiz harbi iyi bizim.Vanloo koca maç 3 sayı attı. Böyle yabancı olmaz