- 6 Eylül 2014
- 83.174
- 56.758
- 4.283
Kelseyi hala almadı beceriksizlerZanda takımın en yüksek kontratlı oyuncusu diye duydum. çok büyük hayat kırıklığı oldu. bu arada asveli geçer miyiz bilmiyorum ama beşiktaş eurocup için bizim önümüzde bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelseyi hala almadı beceriksizlerZanda takımın en yüksek kontratlı oyuncusu diye duydum. çok büyük hayat kırıklığı oldu. bu arada asveli geçer miyiz bilmiyorum ama beşiktaş eurocup için bizim önümüzde bence.
Kısa transferi şart.Kelseyi hala almadı beceriksizler
Bu zandalisini harbiden bitmiş ya bunu kadroya bile almamalı hoca zararı var takıma. Defanstta yapamıyor hücumu geçtim.Kısa transferi şart.
Yok ben kadın basketbol ve voleybolun omurgalarini beğeniyorum. Biz skorerleri alamıyoruz. Saçma sapan kişiler oynuyor ordaBarış Savaş yine rezil ve beceriksiz ilan ettiği 400 kişiyi göndermiş, 500 kişi alınmasını talep etmiş. :d
Demek forumda küfür serbest.
Capslere adımı eklerken sorun yoktuDemek forumda küfür serbest.![]()
Al evine as o sanat eserini bir de şikayet mi ediyorsun.Capslere adımı eklerken sorun yoktu
Herkese atmam öyle capsleri. Birkaç gündür taglıyon beni, aramızda samimiyet oluştu. Şaka kaldır biraz bir şey olmazAl evine as o sanat eserini bir de şikayet mi ediyorsun.![]()
ödemeler de yapılmasın müsrüflükDaha transfer falan yapılmamalı bu şubeye. Sezonu kapattılar zaten. Lig ve kupada yol kapalı. İş işten geçtikten sonra boşa para harcayıp adam alırlarsa söverim