Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Fark 2-3'tü ilkyarıda net bir iki hata vardı ama hakemler bildiğin katletti, ben böyle bir hakem yönetimi görmedim 2 tane hücum faul çaldı ikisi de net lehimize faul hücum faul uyudurdu Aneta'nın yüzüne vuruyor izlemeye gidiyorlar sportmenlik dışı beklerken sebebini bilmediğimiz şekilde tokat yiyene faul çıktı vs skorer eksikliği net ortaya çıkıyor sezon başından beri ama hakemler resmen elleriyle verdi seriyi.

Fark 2-3'tü ilkyarıda net bir iki hata vardı ama hakemler bildiğin katletti, ben böyle bir hakem yönetimi görmedim 2 tane hücum faul çaldı ikisi de net lehimize faul hücum faul uyudurdu Aneta'nın yüzüne vuruyor izlemeye gidiyorlar sportmenlik dışı beklerken sebebini bilmediğimiz şekilde tokat yiyene faul çıktı vs skorer eksikliği net ortaya çıkıyor sezon başından beri ama hakemler resmen elleriyle verdi seriyi.
45-40'tan maçı kırdı hakemler yahu. Ben böyle bir şey görmedim. Resmen maçı alıp Asvel'e verdiler. Momentumu değiştirdiler. Gayet istediğimiz gibi gidiyordu maç.

Alba Torrens'ten 1 hafta sonra Taurasi'yi getirmiş takımı senelerdir erite erite bugünlere getirdiler. Toplasan 10 kulübün ciddi yatırım yaptığı yerde başarısız olmak büyük başarı ister bizim kulüp başarılı olmak istemiyor.

Alba Torrens'ten 1 hafta sonra Taurasi'yi getirmiş takımı senelerdir erite erite bugünlere getirdiler. Toplasan 10 kulübün ciddi yatırım yaptığı yerde başarısız olmak büyük başarı ister bizim kulüp başarılı olmak istemiyor.
Metecim bunlar eurolige gitmemek icin ligdede uğraşır öyle vizyonsuzlar

Fatura zandalasini'ye kesilmiş ama iş işten geçti sezon bitti

Geçen hafta lig sonuncusu ormanspor yendi. Şimdide Emlak konutta fener kadin basketi yendi @Uğur İz

Biz şimdi nasıl kufredelim

En skorer 3 oyuncuyu bu sezon çok az oynattı.

Ayrıca en skorerleri yerli olan takım mı olur? Yabancılarımızın hepsi tıraş maalesef

Alt yapıda fbyi yenip şampiyon olmuşuz. Onu bile düzgün duyuramıyorlar. Normal 1 galibiyetmiş gibi paylaşmışlar

Vanlo sen zekası kit bir oyuncusun. Maçın sonunda yine sıvadı. Bunlar seneye bununla devam ederler

Takımda basketbolcu vasfını taşıyan bir Fraser vardı onu da hocayla kapıştı diye kadro dışı bırakmışız.

Emlak konutu 68-54 yendik 3. Olduk

Vanloyu ilk defa beğendim çünkü şutları soktu. Sterbenga ve Lee çok iyiydi

Zandalisini denen teneke yerine skorer oyuncu alın bu takıma birşey yapabilir bu takım. Cibara denen herif bir işe yara

3 periyot gerideydik son periyot 20-6 bitti

Geri
Üst Alt