- 27 Ocak 2010
- 131.981
- 97.010
- 5.488
bu takım jkden fark yiyor
BU TAKIM NEDEN VAR
BU TAKIM NEDEN VAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Euroligidede yensinler dicem 50 tane yabancıları varÇukurova 20'ye yatırdı Fb'yi. Piyango gibi sezondu biraz eli ayağı düzgün takımla şampiyonluk işten bile değildi.
Orada şartlar farklı tabi biraz zor.Euroligidede yensinler dicem 50 tane yabancıları var
Orada şartlar farklı tabi biraz zor.
Attığı kadar da yediriyordu. Faydalı bulmuyordum. Gördüğüm defansı en kötü oyuncuMccowabdan biz faydalanamadik millet faydalaniyor
Çok açık alanda yakalanırsa öyle ama çabuk yerlestiginde kolay değil ustunluk saglamakAttığı kadar da yediriyordu. Faydalı bulmuyordum. Gördüğüm defansı en kötü oyuncu
Elenek
Howard oynamadı.mi bunlardaFraser'le kavga edip yollamaya gerek var mıydı daha yumuşak yollu çözülemez miydi. Eleyeceğimizden değil de her kritik zamanda şubelerin kulübü baltalayacak bir işi oluyor.
Elenmek daha iyiFraser'le kavga edip yollamaya gerek var mıydı daha yumuşak yollu çözülemez miydi. Eleyeceğimizden değil de her kritik zamanda şubelerin kulübü baltalayacak bir işi oluyor.
Sakat diye biliyorum.Howard oynamadı.mi bunlarda
Elenmek daha iyi