Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Takımın var olan potansiyeline Usa'lı skorer almayıp yazık ediyorlar. Fark koyacak iki oyuncuyla Eurolig gelirdi bu sene.

Takımın var olan potansiyeline Usa'lı skorer almayıp yazık ediyorlar. Fark koyacak iki oyuncuyla Eurolig gelirdi bu sene.
Ormanspora karsi
26 da 4 3 luk
20 de 12 faul attık

Rakibin 3 luk yüzdesi yüzde 40 in ustundeydi

Bunlar amerikali skorer almayıp euroligi mi alacaklarını sanıyorlar

Fransız oyuncu kasimda geliyor. Haftaya Beşiktaş maçı var. Yenilirsek yazik

Beretta ortalama üstü bir ekip skorersiz Johannes'siz galibiyette Amerikalı gelene kadar ümitleniriz diğer türlü kaparız sezonu.

Ekrem memnun iyidir dedik bitmiş yav. Small denen vasatı hangi kafayla aldirdin. Senin yerlilerin daha iyi oyuncu bundan hala oynatiyon bunu.

Vasat kısa aldirmak hobin filan mı yav

Beretta ortalama üstü bir ekip skorersiz Johannes'siz galibiyette Amerikalı gelene kadar ümitleniriz diğer türlü kaparız sezonu.

Bu Ekrem abimiz Amerikalı skorer filan aldirmaz. Small gibi vasat birini alır. O yuzden yol yakınken gitsin emekli olsun. Kendisine güvenirdim ama güvenim 2 sene içinde gitti

Modası geçmiş ekrem memnunla falan kafa tutamayız. Sırf şu small denen oyuncuyu aldığı için gönderirdim.

Modası geçmiş ekrem memnunla falan kafa tutamayız. Sırf şu small denen oyuncuyu aldığı için gönderirdim.
Ağa kadin 4 saniye disardaki kueire bomba gibi topu bırakıyor. O da sallıyor girmiyor.

Bu small bildiğim en önemli özelliği 3 lugu onun dışında herşeyi yapmaya calisiyor beceremiyor.

Birde alan savunmasi yapmayı hiç dusunmedi.

Smalsin tek olumlu yanı 3 luguydu zaten daha yeni attı ard Arda. Oyun kurdurmayin suna

Geri
Üst Alt