- 6 Eylül 2014
- 85.313
- 58.264
- 4.393
Dorka ablayı aradık o niye yoktu hiç anlamadim sen biliyor musun @Mete TemizEmlak Konut diye takım var bir de yetmezmiş gibi yenilmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dorka ablayı aradık o niye yoktu hiç anlamadim sen biliyor musun @Mete TemizEmlak Konut diye takım var bir de yetmezmiş gibi yenilmişiz
Bilmem sakattır herhalde.Dorka ablayı aradık o niye yoktu hiç anlamadim sen biliyor musun @Mete Temiz
Kişisel sorun yaşanmamıştır umarım. Hocamız geçen senede siyahi bir oyuncuyla sorun yaşamıştı.Bilmem sakattır herhalde.
Benle date'e cikti. Kusura bakmayinDorka ablayı aradık o niye yoktu hiç anlamadim sen biliyor musun @Mete Temiz
Oynamasa bile kadroda görünebilir oradan bir şey çıkmaz daha üç gün sahanın en iyisiydi ters bir şey yoktur.@Mete Temiz Dorka maç kadrosunda varmış nediyorsun öyle diyorlar
İnsallah bu yenilgi hayırlı olur ligi alsın fener bana Amerikalı yıldız alsinlar euroligi istiyorum. Johanneste gelecekOynamasa bile kadroda görünebilir oradan bir şey çıkmaz daha üç gün sahanın en iyisiydi ters bir şey yoktur.
Fbden 1 maç alma defteri