Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

bugün 17:15'te Dr. Suat Günsel Kupasında Avenida ile oynuyoruz. Maç KKTC devlet televizyonu BRT'den canlı yayınlanacak.

Bariz şutör ve uzun eksikliği var daha kadro kurulmaya başlarken de böyleydi. Quigley ile birlikte şutu çözeceğiz ama Petronyte'nin yeterliliği bile kesin değilken orayı transfersiz geçmek hata olur. Hiç Grinsven'le falan uğraşmadan Amerikalı getirmeliydik.

Maç sonucu | Hatay BŞB 80 - 63 Galatasaray

Rezalet bir skor

Ben oyuncu kadrosundan çok coachımıza güveniyorum. Geçen sene ligin en düşük bütçelerinden biriyle olması imkansıza yakın iş başardı.

Kadın takımı Ahmet Cömert Spor Salonunda oynayacakmış.Iyi olmuş bence Sinan Erdem'de olsa salon bayagi bos olurdu.

DLhGOmsXUAAM01h.jpg

DLiGjIgXUAAcCjZ.jpg

DLiGjISW4AAsJdk.jpg

DLiHINsXUAA5BYx.jpg

Yayın yok.

DLiVIaQWsAA7tCx.jpg

DLignhsXkAADZnk.jpg

Quigley 24 sayı
Petronyte 22 sayı
Özge 11 sayı
İrem 10 sayı
Epoupa 9 sayı
Gizem 4 sayı
Işıl 2 sayı

Maçı televizyon verse gitmeyecektim ama gitmiş bulunduk. :) Öncelikle geçen seneki tempoyu düşürmüşüz gibi geldi, biraz daha yarı saha basketboluna dönmüşüz belki sezon başı diyedir ama durum böyle. Quigley yeni gelmesine rağmen muazzam oynadı zaten setleri de ona göre hazırlamışız. Petronyte geçen sene belli bir seviye atlamıştı bugünde fena başlamadı, biraz pozisyon bitirmede sıkıntıları var. Işıl çok durgundu hatta kötüydü diyeyim. Özge ve İrem Naz'da bugünün ekstrası oldu. Bir de Gizem ve Petronyte yan yana oynarken büyük ribaund sorunu oluyor, ikisi de yavaş kaldı. Guard ve 4-5 numaraya transfer lazım bilmiyorum yaparlar mı ama gerekiyor en başta sayısal olarak eksik var. Sopron deplasmanı takım hakkında daha bir fikir verir.

Geri
Üst Alt