Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Sene başından beri maddi sorunlarla uğraşıp kadroyu dağıtan arada hocayı falanda yollayan Bornova'ya karşı maçı son üç dakikada koparabildik. Bir de 79 sayı yiyoruz geçen hafta Agü'ye 48 atabilmişlerdi. İlk iki resmi maçı izledim bugünde skordan takip ettik Grinsven felaket iki maçtır 0 sayıyla bitiriyor. Işıl sene başından beri %10 ile şut atıyor, İrem Naz'ın sorumluluk aldığı yerde hakkı yok. Acil hamle lazım bu kadronun gitmeyeceği bariz.

Basketbol Ligi 3.Hafta | Galatasaray 91-78 İstanbul Üniversitesi

DMqY3xvWsAIKLJ1.jpg

Ahmet Cömert'e ulaşım falan iyide salon bayıyor beni karşıda tribün olsa idare edecekte neyse. Rahat tempoda giderken birden alan savunmasına döndüler fark kapandı, yanlış hatırlamıyorsam Agü maçında da geri dönmüştü İst.Üni. Jelena, Quigley aynı bugün Işıl, Epoupa ve Petronyte'de iyiydi, gerçi Epoupa'dan daha fazlasını bekliyorum bir de Özge'nin üçlüğü var maçı bitiren diyelim. Van Grinsven kadroda yoktu bilmiyorum bütçe var mı ama inat etmeyelim de alalım şu 5 numarayı. Ayşegül erken dönerse guard yerine bir de 3 numara şart.

Şu Castors bizim ligde düşmemeye oynar ama devreye 8 sayı önde girdi. Elinde Allie diye eu pasaportlu en iyi oyuncu var ama yanını ikinci sınıf oyuncularla doldurmuşsun.

Neyse kazandık 71-72

Maç sonucu: Castors Braine 71-72 Galatasaray

En zoru da kendimizle mücadele etmek.

Evet maçın özeti;

Petronyte 29
Quigley 21

Dubljevic 8
Epoupa 8
Özge 4
Işıl 2

Petronyte acayip oynadı ya geçen sene Mersin'de de böyle 20'nin üstünü attığı oluyordu da biz de ilk defa en azından hücumda istediğimiz topu oynadı. Tabi yine rakibin ismini yeni duyduğumuz uzun oyuncusunu yıldız yaptık, oyuncu alana kadarda yapacağız. Işıl felaket maaş olarak en yüksek ikinci oyuncu kaç senedir kaptan bu kadar sinmesini anlamıyorum. Işıl hiçbir zaman üst düzey oyuncu olmadı bu saatten sonrada olmayacak zaten ama en kötü sahaya mücadele koyardı bu sene o da yok. Grinsven diye bir oyuncu var takımda sanıyorum 7 veya 8. maçı hala sayısı atamadı. :) Özge'si Merve'si zaten bu takımın oyuncusu değil oraya girmiyorum bile.

Bak bugün Fener sonradan aldığı oyuncuyla deplasmanda Ekaterinburg'u yendi. Yazık sezon elimizden kaçmadan biz de yapalım artık şu transferleri. Hala erkek takımı için konuşuluyor bıraksınlar, bu takımın başarılı olma yolu daha kolay ki yarı parası bile değil yani.

Yakın Doğu ile oynuyoruz Trtspor'da maç.

Malesef aynı kemik kadro katkı verdi,diğer Türk oyuncular yetersiz kelimesi bile abes kalıyor,sabah akşam çalışmaları lazım,bir Amerikalı uzun lazım takıma,neyse çaba gösteren oyuncularımızı kutluyorum canları sağolsun

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki kadro arasında uçurum var normal sonuç tabi, sıkıntı iki kadro arasında bu kadar fark olması. Sancho, Alba, Taurasi tamam bu seviyeleri geçtik çapınız yokta Glory'i kovalayalım sene başı Stokes gözümüzün önünde Botaş'a gitti. Çukurova, İagupova ve De Shields'i getirdi şu kadroyla devam etmek ayıptır. İki oyuncu alıp sonrasını boş verecekseniz hiç kurmayın takımı.

Hatay ile oynuyoruz Trtspor'da Quigley ve Işıl'ın sakatlıkları var. Quigley için birkaç yerde 3 ay yok diye gördüm ama benim bildiğim ufak bir sakatlığı olduğu ki umuyorum öyledir bu saatten sonra o ayarda oyuncu bulunmaz.

Hizli hucumlardan amma sayi yedik ha

Geri
Üst Alt