Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Marizlendik.Bu sube de cirta bagladi

Yorgunluktan verdik üçüncü maç oldu böyle, zor deplasman burası kazansak çok ekstra olacaktı. Transfer gelmezse bu saatten sonra zaten ilk iki mümkün değilde bence üçüncü sırada gidecek.

Adana maçında Petronyte'yi kenara alınca Paris coşmuştu şimdi de 10'a çıktı fark. Epoupa'da geçen ay haftanın beşindeydi o günden beri şut sokamıyor yaptığı saçma sapan top kayıplarına girmiyorum bile.

Son düzenleme:
Farkı ne güzel 3'e indirmiştik ama hoca sağ olsun Jelena'yı kenara alıp tekrar 11'e çıkarttı.

Türk kızlarımız güzel bomba atışı atıyolar,basket değil de askeri alanda daha faydalı olur gibi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimize gelen maçı yine kaybettik dört etti böyle. Hocayı eleştireceğim Jelena ve Petronyte'yi niye yan yana oynatmıyor diye ama eldekilere bakınca seçeneği de yok kadının. Özge, Merve gençler falan normal bir Tbl takımında bile süre alması mümkün değil iken bizde ilk 5 çıkıyorlar 20 küsür dakika oynuyorlar. Transferden de ümidi kestim yapmıyorlar, Quigley erken dönerse belki birkaç galibiyet daha alır sonraki turda eleniriz.

botaşla oynuyoruz trt avaz canlı veriyor

38-33 son 6 dk. 3p için

Yani şu maçın buralara kalmaması gerekiyordu da neyse. Quigley mevzusu ne oldu acaba? Önce üç ay sakat dendi, şimdi iki ay deniyor parasını alamadığı için oynamadığı hatta Yakın Doğu'ya gideceğini söyleyende var. Bilemiyorum hangisi doğru bizim şubede her şey olur hiçbiride şaşırtmaz, bir açıklama yapsalar da bizde bilsek.

Maç sonucu | Galatasaray 70 - 63 BOTAŞ

Skorerlerimiz ?

??Petronyte 26
??Epoupa 15
??Işıl 10
??Dubljevic 8
??İrem Naz 7
??Merve 2
??Gizem 2

Son düzenleme:
5 dk yetti sinirlenmem için

Skandal bir skor var su an 3 ceyregin bitmesine 4 dakika kala

79-31 ne la? Napıyo bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç kazmalarımıza istinaden yavrum siz 20 yaşına kadar lisede,basketbol klüplerinde naptınız,hergün en aşşa 6-7 yıldır antremanlarda ne çalışıyonz siz

Utanması olan istifa eder. 57 sayı fark yer mi ya Galatasaray, bundan önce ağır kaybettiğimiz maçlar oldu ama bu başka bir şey.

Pilates topuyla mı attınız ulan?

Geri
Üst Alt