Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Son topta kaybettik yine. İki Amerikalıyla final four oynayacak takım para yok bahanesiyle birlikte Tuğba'nın peşinden koşuyor. Ben Maljkovic'i es geçiyordum eleştirirken ama onunda onayı var ki bu rezillikler arka arkaya geliyor.

KADIN BASKETBOL / BİLGİLENDİRME | Adana ASKİ ile Galatasaray arasında saat 13:00'te oynanması planlanan Bilyoner.com KBSL mücadelesi rakip takımın üç maçtan fazla sürede lisanslı koçu olmadığı gerekçesiyle takımımızın hükmen galibiyetiyle sonuçlandı.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adana Aski maçını rakibin lisanslı hocasının olmaması sebebiyle 0-20 hükmen kazandık. 3 maça böyle çıkmama hakları vardı bizim maçtan önce dolmuştu. Mevcut takımın sahada oynayıp kazanacak gücü yoktu iyi galibiyet.

Ulan bir ara 15leri bulmuştuk şimdi 75-75 olmuş.Bu takım eğitilmezdir.

Konu adını Quigley Takip Başlığı olarak değiştirelim <3.

Maçı açtım fark yedik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım mental olarak bitmiş 7-8 dakikada 20 sayı fark yediler. Şubenin hali artık rezillikle bile açıklanamaz, Bourges kim de gelip deplasmanda Galatasaray'a 20 fark atıyor. Yöneticisinden oyuncusuna bu kadar karaktersizlik olmaz.

Bu sonuç takımlar atasındaki farkla ilgili değîl, takım kafaca bitmiş kimsede konsantrasyon ve özgüven kalmamış. Allah belasını versin yüzsüz şerefsiz idarecilerin. Koçun da olayı bitmiş bu arada tam vurup geçeceğimiz dakikalarda rotasyon yaptı

20 sayıdan bayağı uğraştık kaybetmek için ama neyse. Kaela 24 sayı attı ki çokta matah bir oyuncu değildir ama işte kadın basketbolu Amerikalılarla oynanıyor. Takımı vasat Avrupalılarla doldurup ağlıyorlar sonra.

marina hocam bu işi kotaramamış gibi duruyor. Elmadan su çıkarabilecek Winner bir beyefendi ile yolumuza devam edelim.

İzleyemedim ama Mersin'e de kaybetmişiz. Şimdi şubeyi yöneten tipler malum olduğundan hoca oyuncu eleştirme işini hep ikinci plana atıyorum. Neticede maaşlar ödeniyor mu, hangi istenen transferler yapıldı falan bin tane etmen var. Tabi şunu da söylemeliyim kadın takımı da en az erkek takımı kadar rezil durumda. Hoca çok büyük hayal kırıklığı oldu geçen sene o kadar yokluktan çiçek gibi takım çıkarmışken bu senenin böyle geçmesini anlayamıyorum.

Geri
Üst Alt