Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Polkowice'yi 77-86 yendik deplasmanda böylece 6G-6M oldu. Gruba bakarsak Bourges ile galibiyet sayısını eşitledik ama ikili averaj onlarda kalan maçları kolay. Prag şu an devrede 13 sayı önde kazanacaklar, onlara karşı ikili averajda öndeyiz ama 1 galibiyet fark olacak onlarında kalan maçları kolay. Zaten hesaplama gereksiz haftaya Kursk bizi yenince elenip Eurocup'a gideceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=olCwtI4WjmM

Kursk ile oynuyoruz deplasmanda 67 sayı fark yemiştik. Geçen seneyi de katarsak Kursk neredeyse 30 maçtır Eurolig'de üst üste kazanıyor. Bourges ve Prag maçlarına göre Eurocup işi kesinleşir.

Beklenildiği üzere 25 yedik ve Eurolig'den elendik. Yanlış kadro mühendisliği, takım içi sıkıntılar, Quigley mevzusu daha onlarca sebep sayılabilir. Dursun'dan bir şey bekleyip istediğimiz yoktu ama madem yönetim değişti Ekrem Hoca'yı bu akşam ikna etmekten başlasınlar. Eurocup'tayız Avenida hariç kupa yolu zor değil hiç değilse önümüzdeki seneler için motivasyon olur.

Yukarıdaki mesajımı düzelteyim daha elenmemişiz. :) Ben Prag evinde kesin kazanır diye bekliyordum fark yemişler. Tabi yine mucize Castors çok kötü takım bir de bizde kazanacak mıyız o da ayrı. Ekrem Hoca için değişen bir şey yok. Kadın basketbolunun en iyi antrenörü evinde otururken bizim bu vasıfsızlarla uğraşmamızın saçmalığı ortada acil gelmeli.

Zaten önceki maçlarda elendiğimiz kesinleşmişti üstüne biz de kaybettik. Bu kadar basit grupta Kursk'tan sonra ikinci çıkmamız gerekirken elenmemizin hesabını birileri vermeli. Tabi bu sadece bugünün sorunu değil 4 sene önce Eurolig şampiyonu olan takımı adım adım küçülttüler. Önce en iyi Avrupalılar bizdeydi onlar gitti, sonra Amerikalı almamaya başladık, en son yerli kadroyu bitirdiler. Muhtemelen maaş sorunu var, ilgi sorunu var oyuncular eline geleni potaya sallıyor savunma yapmıyorlar tamamen hedefsiz amacı olmayan takım görüntüsündeyiz.

Geçen seneki Yakın Doğu gibi dominant bir takım yok ama biz ışık vermiyoruz. Basit bir Ekrem Memnun hamlesi kupa için ümit getirir.

Quigley ve Davis kadroda yoktu, hoca öyle tercih ettim gibi bir şey söyledi ama muhtemelen para mevzusudur. Biz saha dışını halletmedikçe saha içini boşa konuşuyoruz.

Eurocup'ta garip bir ekibe karsi ilk yariyi geride kapattik.

Takım sene başından beri ilk defa mücadele etti Hatay'ı da yendik ki Hatay daha geçen hafta Fenerbahçe'yi kupadan elemişti, Yakın Doğu ile kafa kafaya maç oynadı. Umarım tek maçlık değildir bu mücadele önümüzde sezonu kurtarabilecek bir Eurocup kaldı almamız lazım.

Takım sene başından beri ilk defa mücadele etti Hatay'ı da yendik ki Hatay daha geçen hafta Fenerbahçe'yi kupadan elemişti, Yakın Doğu ile kafa kafaya maç oynadı. Umarım tek maçlık değildir bu mücadele önümüzde sezonu kurtarabilecek bir Eurocup kaldı almamız lazım.

Hatay fbnin onundeydi.yenilsek daha iyiydi bence.bizden cacik olmaz burada da.

8.olup YDÜ'nün kucağına düşeceklerse Play-off dışı kalsınlar

Jelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Turu geçtik helal kızlar. Hatay maçında da takımı beğenmiştim toparlanma vardı zaten.

Geri
Üst Alt