- 6 Eylül 2014
- 83.103
- 56.721
- 4.283
Besiktas maçları var daha. Olmayabilirler ilk maçta Beşiktaş yendi bunları deplasmanda şimdi sahasında oynayacaklarFb champ olur zaten de yenilmeyek bari şunlara yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besiktas maçları var daha. Olmayabilirler ilk maçta Beşiktaş yendi bunları deplasmanda şimdi sahasında oynayacaklarFb champ olur zaten de yenilmeyek bari şunlara yaw
Fener 48 fomget 46 puanda 3 hafta önce fomget yendi bunları sahasında. 2 Side birbirini 2-1 yendi. Averajda fener önde. Fenerin Beşiktaş deplasmanı var. 3. Sırada besiktasGolü atan Usme habire şut çekiyor. Boşu boşuna yedek bırakmış herif
Biliyom zaten bana niye bunları anlatıonFener 48 fomget 46 puanda 3 hafta önce fomget yendi bunları sahasında. 2 Side birbirini 2-1 yendi. Averajda fener önde. Fenerin Beşiktaş deplasmanı var. 3. Sırada besiktas
Ne bilim şampiyon olurlar zaten dedin. Bilgi akışı sağlıyoruz admirim lutfenBiliyom zaten bana niye bunları anlatıon
Yensek fomget avantajlıydı. Jk kesin fbye çelme takar diyememNe bilim şampiyon olurlar zaten dedin. Bilgi akışı sağlıyoruz admirim lutfen
Kesinlik hicbirseyde yok ama olasılık yuksekYensek fomget avantajlıydı. Jk kesin fbye çelme takar diyemem
Fomgetin de Alg depi puan kaybına açıkKesinlik hicbirseyde yok ama olasılık yuksek
Fenerin de alg deplasmanı var ama 2 Side yener bence. Beşiktaş deplasmanı dışında fener puan kaybetmez.Fomgetin de Alg depi puan kaybına açık
Kalecinin üstüne vurdu malın biri
Gitmiş birde fenere yenilmiş sanirsamEşşek ts fomgeti yenmese fomget şampiyonmuş puh
Şimdi ona baktım ben de. Vallahi bu Ts eğitilmez yaw.Eşşek ts fomgeti yenmese fomget şampiyonmuş puh