- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Leş gibi olmuş bu forum ya ailece giriyoruz çoluk çocuk okuyor hep yazık günahMelez çikolata hanımefendi çok güzel gülüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş gibi olmuş bu forum ya ailece giriyoruz çoluk çocuk okuyor hep yazık günahMelez çikolata hanımefendi çok güzel gülüyor
Gel lan yakınım zaten seni boğaya oturtacam saat verKardeşim yeter ismimi lekelediğin…
Kart zampara
Kadıköy boğa heykeli önünde bu ihtiyarı dövmek şart oldu
hemen 1 round @Savaş Barış ile kapışma cezası talep ediyorum.Melez çikolata hanımefendi çok güzel gülüyor
Boğa heykelinde hep polis olur trafik için ....Gel lan yakınım zaten seni boğaya oturtacam saat ver
Seninki çok mu güzel rdas
Kendisi gs formasi giyip gelsin. Hakkından gelemezsem fenerliler döver bunuBoğa heykelinde hep polis olur trafik için ....
yer: fener stadı arkası kuşların yuvası yoğurtçu parkı içi - kimse rahatsız etmez.
hakem olabilirim.
hiç bi halt olmaz gs forması giysen maç günü ayyaşlığı olan kitle haricinde.Kendisi gs formasi giyip gelsin. Hakkından gelemezsem fenerliler döver bunu
Gel lan yakınım zaten seni boğaya oturtacam saat ver
Benim herzaman bir b planım vardir renktasBarışın dayak yemesine gönlüm razı değil.. @Barış Savaş lütfen gitmee
Ne gibi meselaBenim herzaman bir b planım vardir renktas
Sen patronsun Patronla kavga etmem ben.Ne gibi mesela
Sürekli bir tehdit peşindesin gibi hadi çık gel lan boğaya kapışalım
Modumdan özür dile hemen, gönlünü alSen patronsun Patronla kavga etmem ben.
Sen nerde oturuyon
iş yerinde barış savaş :Sen patronsun Patronla kavga etmem ben.
Haftaya gel lan oraya onur efendi. Nerdesin kimbilir![]()
Şunu yedircem sana
Pendikteyim. Stadın oraya gelHaftaya gel lan oraya onur efendi. Nerdesin kimbilir