Galatasaray Kâr Yaptı!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
B1A FLAŞ! • Kulübümüz, 1 Eylül 2018 ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında 120.827.060₺ (yaklaşık 20M€) kar ettiğini açıkladı

galatasaray-kap-a-bildirdi-1433803416.jpg

semih kaya'ya gitti zaten para

FORVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET

Satacak bir şey kalmadı tabi kâr ederiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şirketimiz, 1 Haziran 2018 - 30 Kasım 2018 döneminde 2.900.609 TL kar etmiştir.

bu daha önemli bence

Yarın şu hisse artık biraz yükselse be bıktım vallahi

Bir önceki yıl aynı dönemde 116 milyon TL zarar eden Galatasaray Sportif A.Ş., 1 Haziran 2018-30 Kasım 2018 döneminde 2.9 milyon TL kâr etmiştir, sportif başarının da ön habercisi olan bu mali başarı Camiamıza hayırlı olsun.

Yusuf Günay

Ben hala inanamıyorum ya bizim yönetimin futbolcuların maaşını ödemediğine. Bu kadar ekonomik olara iyi şeyler yapan insanlar bunu da düşünmüştür bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir caciga yaradiklari yok.

taraftarin basarisini kendi basarilari olarak lanse etmek anca bu beceriksiz yonetim yapar.

demek yazın forveti sırf bilançoda kar gözüksün diye almadılar

Şampiyonlar ligi gelirleri bilançoya dahilse pek parlak bir tablo yok gibi. cl gelirleri çıkarılırsa en fazla zarar eden kulüp konumuna düşülüyor.

Kâr yap sonra emre tasdemir semih ömer bayram mugdat selçuk gibilere bu kâr payını dağıt ne güzel is be ne anladım ben bu kardan su elemanlar yerine alt yapı topcular kadroda olsaydı en azından karın yaninda yatirim da yapmış parayı sokağa atmamış olurduk

Santrfor almasını beceremediler ama gerçek yöneticilik meziyetleri son 30 yıllık dönemin en iyisi bu verilere göre değerlendirme yaparsak.

En son Alp Yalman galiba kulübü artı ile yönetmişti ki o dönem ne bu kadar zor yönetilecek bir kulüp yapısı mevcuttu nede bu kadar büyük şirket modelindeydi kulüp

akbaba adli cop posetini de almasak gercekten muhim bir tablo olacakmis

1.4 milyar borç var geçin bu makyajlı karları

Özkaynaklar olmuş -383 milyon borsa değeri olmuş çöp, fenerden bile düşük.

Geri
Üst Alt