Galatasaray Kâr Yaptı!

Şu ziraat olayını inş bizim kulüp kabul etmez

Ödenmediği nerden çıktı?
2 ay gecikse performans olarak çöküyor takim. Ankaragucu maçına bakarsak paralar yatıyor.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte ben de ona inanmıyorum ya zaten ama Serdar’ın menajeri de bize yakın, bize uzak spor medyası da Serdar’a da Eren’e de yaklaşık 1,5 milyon euro borcumuz olduğunu söylüyor. Sırf o yüzden alacağı borçlara karşılık bedava gidecek deniyor hem Serdar hem Eren. Menajeri açıkladı bunu hatta. Sadece medya da demiyor. Menajeri çıktı çatır çatır açıkladı Galatasaray’dan 1,5 milyon euro alacağımız var şimdiye kadar diye. Alacaklarımıza karşılık bize bonservisimizi versinler falan da demiş hatta bir yerlerde. Sırf o yüzden bu gelecek bonservisin de büyük bölümü ödenmemiş futbolcu maaşlarına gidecek deniyor. Ama bana mantıksız geliyor diğer yandan da niye bu kadar haber çıktı o zaman diyorum. Ama en önemlisi bu haberler yalansa neden yönetim yalanlamıyor “Biz bütün futbolcularımızın maaşını tıkır tıkır ödedik. Kimsenin bizden alacağı yok. Serdar’ın menajerine ve bu haberi yayan medya kurum ve kuruluşlarına yönelik hukuki işlem başlatacağız” diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu açıkladığımız kar önemli diye biliyorum 5 sene üst üste zarar etmememiz lazım 4 senedir zarar ediyorduk bu sene kara geçmemiz önemliydi uefa anlaşmasında aldığın kadar sat durumumuz var yani 16 milyon euro harcayabiliyoruz ayrıca birde belli bir kısım zarar yazılabiliyordu ilk senesinde bonservis +- sinde değilde total bilançoda birazcık - yazabilme hakkımız vardı diye hatırlıyorum

Reyiz işin ayağı öyle değil işte. Ziraat projesi hükümetin takımları kucağa alma projesi. Bunları şartname maddeleri resmen artık tr de bizim ulaşamadığımız sivil toplum örgüt yapısı olmayacak şekilde.
Hükumet zaten kucağa aldı kulüpleri. Almasa tüp kafa o makamda oturabilir mi? İsmi lazım değil Spor bakanının sözünden sonra FT e üst düzeyden ceza geldi.
Başkanın normalde istifalarini bekliyodum olmadı demesi malum şahsın tüp kafayı kollamasindan kaynaklı.

Kucak olayını geçti artık kulüpler 2. tura dönüyorlar. Öyle yada böyle geçiriyorlar bari borçlar erisin.

Neymiş o mesele?
Valla abi iyi niyetli bir olay değil. Kulüplerin özellikle bizim iç dinamiğimize baya müdahale olacak bir sistem. Divan'da filan dile getirildi keza twitter da gk üyeleri filan arada yazıyor. Kısaca özet bütün kulüpleri avucumuza alacağız.

Hükumet zaten kucağa aldı kulüpleri. Almasa tüp kafa o makamda oturabilir mi? İsmi lazım değil Spor bakanının sözünden sonra FT e üst düzeyden ceza geldi.
Başkanın normalde istifalarini bekliyodum olmadı demesi malum şahsın tüp kafayı kollamasindan kaynaklı.

Kucak olayını geçti artık kulüpler 2. tura dönüyorlar. Öyle yada böyle geçiriyorlar bari borçlar erisin.

Tam bir makyavelist yaklaşımı görüyorum dostum.

Görünürde öyle olabilir reyiz ama bir bok yapamıyorlar. Kulüpler özellikle üç büyükler kucakta olsa Başahşehir için bu kadar bir yerlerini yırtmazlar.

Cl gelirleri sene sonu geliyor diye biliyorum cl gelirleri gelmeden büyük başarı bence kadroda yüksek maaş oyuncular varken birde digital pazarlamada iyi son 2 yıl digital pazarlama dünya ya açılmalı bence store yi kim yönetiyorsa bunu düşünmeli

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla abi iyi niyetli bir olay değil. Kulüplerin özellikle bizim iç dinamiğimize baya müdahale olacak bir sistem. Divan'da filan dile getirildi keza twitter da gk üyeleri filan arada yazıyor. Kısaca özet bütün kulüpleri avucumuza alacağız.
Gündemden uzak kaldım baya son zamanlarda. Bi araştırma yapayım neyin nesi diye.

Bu borçu biz ama destek görmeden de kapatırız 3-4 yıl içinde çok vahim enflasyon durumu çıkmaz ise.

Stadın isim hakkı olsun(bu sene sonunda yeni anlaşma yapılır) , Riva ve Florya dan halen bir miktar gelmesi. Bide bir, iki şampiyonlar ligi katılımı başara bilirsek bu süreçte borç buhar olur

Geri
Üst Alt