- 26 Ekim 2009
- 8.103
- 2.017
- 1.588
Lan bende forvet icin kap geldi sandim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl gelirleri sene sonu geliyor diye biliyorum cl gelirleri gelmeden büyük başarı bence kadroda yüksek maaş oyuncular varken birde digital pazarlamada iyi son 2 yıl digital pazarlama dünya ya açılmalı bence store yi kim yönetiyorsa bunu düşünmeli
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 haziran - 30 kasım arası 3 milyon tl kar. Diğer bahsedilen kar miktarı 1 eylül - 30 kasım arasıBirisi 20m euro kar diyor digeri 3m tl. Bise anlamadim.
Öyleyse gene başarı sayılır seneye cl ye gitmesek bile selçuk eren muğdat gibi adamların yüksek maaş lı sözleşmeler bitiyor Belhanda satılır maicon satılır gene kar a geçeriz ama yönetimin ucuza kaliteli adam alması lazım ve altyapıdan ozan gibi gençler e önem verilmesi gerekbir kısım geliri aldık CL den yarısından fazlası kadar kısmı sene sonu alıcaz yani hala gelir alıcaz CL den
Birisi 20m euro kar diyor digeri 3m tl. Bise anlamadim.
Öyleyse gene başarı sayılır seneye cl ye gitmesek bile selçuk eren muğdat gibi adamların yüksek maaş lı sözleşmeler bitiyor Belhanda satılır maicon satılır gene kar a geçeriz ama yönetimin ucuza kaliteli adam alması lazım ve altyapıdan ozan gibi gençler e önem verilmesi gerek
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gündemden uzak kaldım baya son zamanlarda. Bi araştırma yapayım neyin nesi diye.
Bu borçu biz ama destek görmeden de kapatırız 3-4 yıl içinde çok vahim enflasyon durumu çıkmaz ise.
Stadın isim hakkı olsun(bu sene sonunda yeni anlaşma yapılır) , Riva ve Florya dan halen bir miktar gelmesi. Bide bir, iki şampiyonlar ligi katılımı başara bilirsek bu süreçte borç buhar olur
Biz zaten en iyi durumdayız ve kendimizi finansa edebilecek yapıdayız. Bu ziraat olayı öyle bir lanse edildi sanırsın kurtarıcı bir el. Bu banka iş birliği olayını Denizbank ile yaptık biz yeni bir şey değil ki. Ama bu ziraat olayında senin borcunu alıyor ve bazı finanse maddeleri koyuyor uymaz, isen kulübe müdahelede bulunabiliyor. Dışardan adam atıyabiliyor. Artık hangi badem bıyıklı gelir kulübün içine eder bilinmez.
Valla bizim kesinlikle karşı durmamız lazım koskaca yılların kültürü bir kuralı var. Dursun ile dinamit gibi oydular bu olay ile kulübü alırlar.
Zaten yakın zamanda divan toplantısı var üyeler sadece bu olay için istedi. İzleyelip görelim. İnş Mustafa Cengiz kucağa düşmemiştir.
Bu yüzden divan toplantısı istediler sadece bu olay için. Cengiz'e gel tek tek anlat diyolar.Burada laf attığımız kulübün sözde sahipleri liseli kesim asla izin vermez buna öyle bir tehlike mevcut ise.
Karın makyajlı olduğunu yazmıştım da CL gelirleri "alacak" ya da "ertelenmiş gelir" olarak geçiyordu bilançoda direkt gelir olarak değil.1.4 milyar borç var geçin bu makyajlı karları
Özkaynaklar olmuş -383 milyon borsa değeri olmuş çöp, fenerden bile düşük.