Galatasaray Kâr Yaptı!

Yönetimin mali tabloda 2.9 milyon TL kar göstermesinin de bir yanıltmaca olduğunu iddia eden Duygun Yarsuvat, "Şampiyonlar Ligi'nden 1 sene sonra gelecek parayı mali tablolara koymuşlar. Bir mühendislik yapmışlar. Cin olmadan adam çarpmışlar" ifadesini kullandı.

daha gelmeyen CL parasini hesaba katarak hesap yapmislar
buna ragmen salt 2.9 milyon kar varsa o zaman dusunun actual darligin boyutunu

CL gelirinin bir kısmını önceden alıyorduk belli ve değişmeyen kısımı ,eğer onu koydularsa problem yok lakin sene sonu eklenecek olan parayı koydularsa sıkıntı

ozaman kar edildiginden soz edilebilir mi
daha para gelmediyse
Giderleri az göstermişler bence kar görülmesinin sebebi o. O süreçte tüm oyuncuların parası ödenmiş olsa 150 milyon liralık bir kalem olması lazım o da en az.

Çalışanlara sağlanan faydalar kısmında olan borç diye bir şey var 199 milyon falan yani bunu o dönemde ödemiş olmamız gerekliydi diye algıladım ben.

Kısacası güncel dönemdeki bilançolar güncel döneme ait değil gibi pratikte bakarsak.

As I said

Cengiz: "Duygun Yarsuvat, UEFA'dan gelecek muhtemel gelirleri bu yılın bilançosuna koyduğumuzu ve insanları aldattığımızı söylüyor. Çok üzüldüm. İnanamadım. Ordinaryüs profesör... Burada olmasını çok isterdim."

Cengiz: "Biz sahtekarlık yapmışız. Biz uluslararası ve bağımsız bir kuruluşun denetimi altındayız. Bu onlara da hakarettir. Bizi UEFA da denetliyor. Tüm denetlemeler gösteriyor ki artıdayız. UEFA'nın 2 milyon euroluk cezası olmasaydı, yaklaşık 15 milyon TL kar edecektik."

Geri
Üst Alt