Galatasaray - Karabükspor (Defansif Hatalar)

Linnes'in berbat oynamasının sebebi de bu, adamın önünde Sinan geri yardım etmiyor, solunda oynayan Chedjou ileri çıkma derdinde, hamleleri geç.

Son düzenleme:
Chedjou yillardir ayni hatalari yapiyor

Hakan balta'da zaten depar diye birsey kalmamis stoperde 2 tane beli dönmeyen adamla oynuyoruz

sneijder'in performansı da bu yüzden düşüyor adam mc hatta dmc oyun kurucu gibi geriye geliyor. İşte sorunun bir kısmı da bu sen bu adama ceza sahası veya köşe gönderinin ordan top aldırıp takımı ayağa kaldırırsan ne verim bekliyorsun ki ?

Dediğin gibi diarra veya onun tarzında bir adam gelince bakmak lazım.Hala da aynıysa ya burda oynamayı kafasında bitirmiş yada bu saçma sapan verilen cezalar ile ilgili bir neden var altında

Ayrıca takıma stoper 1 forvet daha şart lassana dışında yoksa sezon böyle gitmez.
bakalım diarra yada ayarında inşallah biri gelir , onsan sonra bakılır sneijder selçuk josue chedjou ve diğerleri düzelme var mı yok mu , işe yaramayanlar gönderilir bu kadar basit.

orta saha direncimizi artırmamız lazım bu bir numaralı madde şu an.

Emeğine sağlık ama tek bir düzeltme yapıyım. 1.resimde müdahalede Tolga geç kalmadı Linnes kötü bir pas attı

devamlı benzer pozisyonlar yaşadık..selçuk efendi top almak istemediği için 2-3 kişinin baskısı altındaki tolgaya atıldı her top.. adamın takımla 2. maçı ligdeki ilk maçı afallaması normal xelçuk-sneijder olan orta sahaya geliyorsun bir bakmışsın ortada hiçbir şey yok tek başına çabalıyorsun..tolga şu şartlarda çok bile oynadı

Balta'yı Ramos ilan edip chedjou'ya hakaret etmek için açılmış garip 1 başlık.

183284.png
Letter-T-icon.png

Ilk resim den sonra devam bakmadim.

Chedjou agir kalinca Yatabare kacmiş, te allahim.

O pozisyonunda bak bakalim top nerde, Carole ve Hakan nerde? Hakan Balta ve Carole Chedjou ya yakin oynamalilar o pozisyonda ki Chedjou nun orda hatasi yok.

Aksini iddia eden biraksin bu analizler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Carole berbat oynamış ve kötü oyuncu diyebilir miyiz o zaman.

Bence kötü oynadı dün.

Linnes ve Chedjou yerine Cavanda ve Serdar geldiğinde de defansif anlayışa ilaç olacaklarına dair bir garanti yok. Şu saydığım 4 isim de Galatasaray'ın ihtiyacı olan isimler mi şüphedeyim. Bundandır ki hala daha defansif orta saha transferinin yanında sağ bek ve stoper transferine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ha linnes gibi chedjou gibi serdar gibi transferler yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Mevcut kadro ile ne halimiz varsa görelim.

Edit: Carole ve Hakan Balta idare eder gibi duruyor.

Chedjou forumda eleştirildiği zaman Chedjouyu savunanlarin tek argümanı Hakan Balta olması ilginç.

Chedjounun defansif anlamda ne kadar vasat olduğunu anlıyor ama itiraf edemiyorlar herhalde. Gerçekten ilginç.

Chedjou nun berbat bi stoper oldugunu bilmeyen yok zaten.Üstüne orta sahada yumuşak olunca bu boşlukların bulunması çok doğal.Defans orta saha kanılar ordusu gibi.Cavanda tez zamanda hazır olmalı.En azından onun atletik özelliklerinden faydalalanırız.

Chedjou'ya çok ağır küfürler ettim maç boyu. Epeydir kötüydü ama gittikçe daha da kötüye gidiyor defansif olarak, öyle ki Semih'in kötü halinden bile daha kötü. Şaka değil hakikaten Semih'İn o halini bile aratıyor defansif olarak.

Chedjou sadece geldigi ilk yilda iyi oynamisti ama malesef bir istikrar yakalayamadi.

Chedjou'ya teklif yok... olsaydi coktan satilmis olurdu ve denayer kiralanirdi, ama chedjou'yu isteyen bir takim yok. 1 yil daha idare edecegiz, sozlesmesi sene sonu bittigine gore yerine iyi bir stoper alinir.

Serdar Chedjou Semih Hakan

lig icin yeterli

Emegine saglik. Bunlar yeniden neyi gösteriyor? Hakan ne yazikki takimin en iyi stoperi. Hele kademe anlaminda (buda yavaslagindan dolayi gelistirilmis birsey).

Balta daha iyi ama o da hantal olduğu için ileride basamiyor ağir aliyor. Chedjou gitmeli. Balta yedeğe geçmeli. 2 ağir vasitayla defans yapmaya çalişiyoruz.

Balta daha iyi ama o da hantal olduğu için ileride basamiyor ağir aliyor. Chedjou gitmeli. Balta yedeğe geçmeli. 2 ağir vasitayla defans yapmaya çalişiyoruz.

takımın genel sorunu hantallık zaten. bu takım sezon basında hic calısmamıs, acık ve net.

gecen sezondan farkımız yok. gecen senede hantal ve temposuz bir Gs vardı bu senede.

kondisyonerin neden kovuldugunu daha iyi anlıyorum. kim kovdurdu bilemem ama takımın abilerinin selcuk ve sneijder oldugunu biliyorum.

takımın atletik yapı olarak en zayıf oyuncularıda nedense sneijder-selcuk.

Geri
Üst Alt