Galatasaray: "Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak, iyi insanlar yine kazanacak!"

Gene alttan alan biz oluyoruz. Çıkıp bu adama anası Galatasaraylıya kaçmış fetö sponsoru ezik yalı veledi dememiz gerekiyor açık açık. Savaşsa savaş. Bu herifin insanlıktan anladığı yok 6 senede bunu net olarak anlamamız gerekiyordu
O seviyeye hic bir zaman inmeyecegimizi kabullenmek gerek artik.

İnsanlığın zamanı değil. Dünyada iyiler mutlaka kazanır diye bir kaide yok. Centilmen ifadelerle de kimsenin takdirini kazanmaya ihtiyacımız yok.

Bel altı vuracaksınız ey Gs yönetimi. Onlar ne kadar çirkin konuşuyorsa siz 2 mislini konuşacaksınız.

Sevgi pıtırcıklığınız rahatsız edici olmaya başladı.

paylaşımda arda ve merti de koymaları ince doğru dokunuş olmuş.

"iyilik" teması üzerinden boş yapıyor bizimkiler ama - karşıda evet çok kötü bir insan var- berabt bir mantalite var ama tatlı sert bir şeyler lazım buna karşı.

Baslayacagim iyilige. Rezil ettin koskoca camiayi Dursun. Adam stadimizi basip tartakladi bizi, izledin kenardan. Allah mi bu Ali? Bunun yaptiklarina hala ses cikarmamak esdeger.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tatava yapmayın bek ve orta saha alın. Polyanna mısınız birader.

Bjkliler semih yuzunden resmen terorist gibi saldiriyor nasil bu kadar salak olunabilir gercekten anlamiyorum

İnsanlığın zamanı değil. Dünyada iyiler mutlaka kazanır diye bir kaide yok. Centilmen ifadelerle de kimsenin takdirini kazanmaya ihtiyacımız yok.

Bel altı vuracaksınız ey Gs yönetimi. Onlar ne kadar çirkin konuşuyorsa siz 2 mislini konuşacaksınız.

Sevgi pıtırcıklığınız rahatsız edici olmaya başladı.
Aslinda insan delinoluyor ama o herifin istedidigi de bizi camura cekmek,sakin kalip cevap vermesek kafayi yer,dusunsenize sana biri birsey diyor surekli sklemiyorsun. Arada onun ismini vs anmadan bu tarz seyler paylasilabilir

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tansiyonum çıktı yemin ederim

Yok mu kardeşim koskoca gaassaray camiası içinde bu adama cvp verecek

İşinize geldi mi lise dersiniz 1500 lü yıllardan geliyoz dersiniz. Yok mu bu denli köklü bir kurumun başkanına hakaret edene cevap verecek bir kişi

Yok mu senin kardeşin fetönün dizinin dibinde değil miydi diyecek

Yok mu türkçe olimpiyatlarının ana sponsor sen değil misin diyecek

Yok mu yahu

Bıktık ulan

Bıktık

Her hafta hakaret

Ali koç denen dürzüye küfür serbest olmalı bu forumda

Ben dün bu herifin söylediklerini bilmiyordum, bugün gördüm.

Sabır çektirecekler bize bu sezon belli ki ama gerçekten artık bu kadar aleni şekilde halkı kin ve düşmanlığa sevk eden bir şerefsiz onun bunun evladına kimsenin çıkıp bir şey söyleyememesi çok can sıkmaya başladı. Bu herif terörist, terör örgütü lideri. Bunun muhatabı biz olmamalıyız.

Bunun anasına canlı yayında yüzüne de karşı küfür etsen değişen birşey olmayacak. Böylesi daha da kudurtuyor onu işte... O sizin dediğiniz gibi konuşur birşey olmaz da biz öyle konuşunca başımıza gelmeyen kalmaz. Unutmayın hayatta en onur kırıcı şey görmezden gelinmektir. O adamı yok olarak benimsemek onu daha da çıldırtır...

Ben dün bu herifin söylediklerini bilmiyordum, bugün gördüm.

Sabır çektirecekler bize bu sezon belli ki ama gerçekten artık bu kadar aleni şekilde halkı kin ve düşmanlığa sevk eden bir şerefsiz onun bunun evladına kimsenin çıkıp bir şey söyleyememesi çok can sıkmaya başladı. Bu herif terörist, terör örgütü lideri. Bunun muhatabı biz olmamalıyız.
adam rtenin akrabasını yanına aldı at koşturuyor kimse ses edemez. bizim bu naif açıklamalarada gülüyordur ali koç.

Gene alttan alan biz oluyoruz. Çıkıp bu adama anası Galatasaraylıya kaçmış fetö sponsoru ezik yalı veledi dememiz gerekiyor açık açık. Savaşsa savaş. Bu herifin insanlıktan anladığı yok 6 senede bunu net olarak anlamamız gerekiyordu
Artık biri çıkıp ana, avrat, sülale sövmeli. Anlayacağı başka dil yok. Rams Park'ta Eray Yazgan'a burdan git yoksa dayak yersin dediğinde ağzına iki tane çaksalardı o da olurdu.

Geri
Üst Alt