Galatasaray Kariyerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Kariyerim

Neymar Yarı sezon'da Galatasaray'da !

Galatasaray Santo'un Brezilyalı yıldızı için tam 27 milyon euroya anlaştığını açıkladı . Transfer dönemi bittiği için bu transfer yarı dönemde gerçekleşecek ....

neymar_santos.jpg

Takım bütçesiyle mi oynadın yoksa :o

Eren'i getiremedin, Neymar ve Hazard'ı mı getirdin :)

Yalnız bu yamayı ben de indirdim, yamadan kaynaklanıyor olabilir beğenmedim, 2012'yi bekliyorum. Sercan'ı falan öyle bir yapmışlar ki sanki 3. lig oyuncusu.

Eren'i getiremedin, Neymar ve Hazard'ı mı getirdin :)

Yalnız bu yamayı ben de indirdim, yamadan kaynaklanıyor olabilir beğenmedim, 2012'yi bekliyorum. Sercan'ı falan öyle bir yapmışlar ki sanki 3. lig oyuncusu.

Takımdan kaynaklanıyor Neymar Santos'da oynadığı için , Hazard da Lille de oynadığı için almakda zorlanmıyorsun . Ancak Eren Leverkusen'de oynuyor oyunda Lille ve Santos'dan yüksek statüde bir takım o nedenle gelmiyor şuan hiç denemedim ama önceki oyunlarımda gelmemişti ...

Ya sürüme, yamaya ve şansa göre değişiyor bunlar ben direk Eren'a atarım kancayı genelde ikinci hedef de Babacar olur.

16 yaşında bile olsa Alman liginden oyuncu gelmiyor anlamadım gitti ayrıca Sercan bende taş gibi takımda en beğendiğim oyuncu şu anda son 11.3 yaması kurulu

16 yaşında bile olsa Alman liginden oyuncu gelmiyor anlamadım gitti ayrıca Sercan bende taş gibi takımda en beğendiğim oyuncu şu anda son 11.3 yaması kurulu

Aynen normal oyunlarda Sercan çok iyi, ama bu yeni sezon yaması yapmışlar da, bitiriciliği 3 falan pozisyon almayı 5 falan yapmışlar hepten.

Sercan iyidir iyi.

Fifa 11'de iyi goller atiyor :asd:

Yunus Ceyhunun yerine Sissoko gibi birini koyarsan namağlup şampiyon olursun.

Yamayı kurmadım.Ama transferleri girip editörden kendim yapmıştım.Hatta uğraşıp tüm takımların transferlerini yaptım STSL'de ki.Onlara ek olarak

GELENLER

Transfer Ücreti Yıllık Ücret Mevki

1-Steven Defour(S.Liege) 3.200.000 Euro+ %25 Satış Payı 1.200.000 Euro+%20 Yıllık Zam+Bonuslar Orta Saha

2-Jonathan Cristaldo(Velez) 1.800.000 Euro + %30 Satış Payı+Haz.Maçı 800.000 Euro+Maç başı+Gol Bonusları Forvet

3-Xherdan Shaqiri(Basel) 3.500.000 Euro + %20 Satış Payı 950.000 Euro +Maç başı+Gol bonusu Sol kanat

4-Sebastian Coates(Nacional) 2.000.000 Euro (Serbest kalma) 1.750.000 Euro+Maç başı+%50 Yıllık Zam Stoper

5-Atila Turan(GF 38) 2.400.000 Euro +%30 Satış Payı 700.000 Euro+%20 Yıllık Zam +Maç başı Sol bek

6-Ömer Toprak(Freiburg) 2.800.000 Euro + %50 Satış Payı 1.550.000 Euro + %30 Yıllık+Bonuslar Stoper

Toplam :15.700.000 Euro

Gidenler

1-Milan Baros (Zenit) 6.700.000 Euro

2-Ayhan Akman (Kayserispor) 200.000 Euro

3-Serkan Kurtuluş Serbest

4-Mustafa Sarp Editörden serbest

5-Culio Editörden kiralık

6-Stancu Editörden kiralık

7-Gökhan Zan(Gaziantep) 500.000 Euro

8-Çağlar Birinci (İBB) Kiralık (200.000 Euro Kiralama Bedeli) (sakatlık editörden düzeltildi)

9-Servet Çetin (Cska) 3.500.000 Euro

10-Colin Kazım(PSG) 2.800.000 Euro

11-Aydın Yılmaz Serbest

Toplam Gelir :13.900.000 Euro

İlk 11 Avrupa maçlarında

-----------------------------------Fernando Muslera------------------------------------------

--Eboue-----------Ujfalusi(Coates)----------------Ömer Toprak-------------Atila Turan----

------------------------------------Felipe Melo-------------------------------------------------

-----------------S.Defour--------------------------Selçuk İnan--------------------------------

-----Sercan Yıldırım-------------------------------------------------Riera/Shakiri-------------

---------------------------------Cristaldo/Elmander--------------------------------------------

ancak lig de maalesef kontenjan sıkıntım var bu yüzden,Eboue,Riera,Ujfa/Coates'den biri kesik yiyecek yerli stoper olarak Ömer Toprak dışında ve Semih Kaya dışında bir alternatifim kalmadı.Transfer planlamasını iyi yaptığımı düşünüyorum ama Servet'i satmam inşallah pahalıya mal olmaz.

Bu arada hazırlık maçlarında ki performanslara göre

Cristaldo 3 (1) Gol :2 Asist : 1 Ratings: 7.20

Elmander 2 (3) Gol :1 Asist : 1 6.80

Sercan 3 (2) Gol :1 Asist :2 6.95

Riera 2 (2) Gol :0 Asist :1 6.70

Shakiri 2 (1) Gol :0 Asist :2 7.00

Selçuk İnan 4 Gol :0 Asist :2 7.05

Melo 3(2) Gol: 1 Asist :0 7.20

Eboue 4(1) Gol :0 Asist :1 6.80

Ujfalusi 2(2) Gol :0 Asist :0 6.90

Coates 2(0) Gol :0 Asist :0 7.15

Atila 1(1) Gol :0 Asist :1 6.70

Sabri 1 (1) Gol: 0 Asist :0 6.40

Ömer 2 (0) Gol:1 Asist :0 7.10

Muslera 3(1) * - 6.50

şeklinde oynadılar.Balta,Emre Çolak ve diğerleri ise 1 maç ve az oynadığından yazmıyorum.Sabri'yi mecburen oynatacağım gibi duruyor ligde ama hazırlık maçlarında rating'i en düşük 2 isimden biri olması düşündürücü,Muslera da pek ışık vermedi.Atila genelde iyiydi ama bir ma 5.40 ile oynadı (Barcelona galiba sanırsam) ,geri kalandan memnun gibiyim.Elmander çok kaçırıyor sadece.Lige iyi hazırlandık.Başlayınca bakalım neler olacak.

Neymar Yarı sezon'da Galatasaray'da !

Galatasaray Santo'un Brezilyalı yıldızı için tam 27 milyon euroya anlaştığını açıkladı . Transfer dönemi bittiği için bu transfer yarı dönemde gerçekleşecek ....

neymar_santos.jpg

Way oyun olmasına rahmen heycanlandım.

@Alpay

Baros'u çok ucuz vermişsin kulüplere öner seçeneğinden 10 milyon iste 4-5 takım istiyor hemen hemde pazarlıksız 10 milyon veriyorlar. Mustafa Sarp editörden serbest çok akıllıca ne satılıyor ne kiralanıyor gördükçe tüyleri dikiliyor insanın

Galatasaray Şampiyonlar ligi ilk maçında O.Lyon ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt