GSCimbom
Üye Görüşü Galatasaray-Kasımpaşa Maçına VAR Operasyonu
Melih Peker

Üye GörüşüGalatasaray-Kasımpaşa Maçına VAR Operasyonu

Melih Peker ·

Cevap
22
Okunma
505
Sayfa
1/2

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım

Bu açık ve net art niyetli bir girişim ve operasyondur.Bunun ayrı bir başlık altında konuşulup gündeme getirilmesi gerekmektedir

Pozisyon öncesindeki faul ve diarra’nın elle oynaması hakeme gösterilmiyor

Hakem torreira’nın müdahalesini görüp kırmızı kart çıkartıyor

Maçın hakem kadrosu:

• Orta Hakem: Halil Umut Meler
  • VAR Hakemi: Gustavo Fernandes Correia
  • AVAR Hakemi: Çağdaş Altay [1]
Federasyonda hala hakem atamalarını yapan ve bu hakemleri de itinayla seçip yönlendiren asıl yapı denilmesi gerek organize kötülük görevine devam ediyor

Ucuz bir foul ve belli olmayan bir elle oynama olurdu bana göre. Kırmızı kart haklı olsa bile benim de gözünden kaçmadı, pozisyonun tamamını göstermediğinde var ve avar sovmustum içimden. Sonuçta orta hakem vermeli bu kararı, ne ben ne de var hakemi

Şahsi düşüncem apo’ya faul falan yok, çok kolay bıraktı kendini yere, aynısını milli maçta da yaptı ve gol yedik. Bu şekilde kendini yere bırakma işlerini bıraksın artık.

El olayına gelince, bein’in verdiği açılar yine o kadar leş ki top koldan mı geliyor, omuz göğüs bölgesinden mi geliyor belli değil. Net olarak koldan geliyor diyebileceğim bir açı göremedim ben açıkçası.

Faulün ucuzu olmaz, arkadan topa hareketlenen adama itme varsa burada avantaj durumuna bakılır. Orta sahada kalabalık ortamda bunun telafisi yapılabilir ortada pozisyon dersin fakat o son adamı itince sen kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Bu bir avantaj olarak değerlendirilir.

Ek olarak portekiz dünya futbolunun g..t deliğidir. Ronaldo dışında da adam çıkmamıştır.

Müzüğe bak evrenin sırrını bulmuş gibi konuşana bak, herr zartzurtingen bize öyle operasyonlar çekildi ki bu sütten daha temiz geliyor kusura bakma, oyna devam

Abdülkerimin çıtkırıldımlığı torreiranın da lüzumsuz iş yapası tuttu

İlk pozisyon faul. Bardakçı topa göre pozisyon alıp zıplayacakken arkadan itiliyor bu da faul. Omuz omuza olsa olmazdı ama arkadan itme olunca faul olması gerekirdi.

Bence apoya yapılan hareket faul olabilir. Yakın çekimi lazım, koluyla itmiş gibi görünüyor ama şiddetini görmek lazım

İlk pozisyon faul. Bardakçı topa göre pozisyon alıp zıplayacakken arkadan itiliyor bu da faul. Omuz omuza olsa olmazdı ama arkadan itme olunca faul olması gerekirdi.
Maç sıfır sifirken biz aynı pozisyonda olsak soverdim açıkçası objektif olmak gerekirse. Tank gibi herif o şarjla normalde yerinden kipirdamaz, kız gibi bıraktı kendini humun insafına bıraktı bizi

pozisyon faul ama var karışmaz. sporting deplasmanında var'ın karışmadığı fahiş penaltı kadar büyük hata değildi. mendes'e çıkmayan 2. sarı maçın en büyük hatasıydı çünkü kontrolsüz hareketten net çıkacak sarıya koşarak gidip zamanında kendisine yumruk yediren ödlekliğinden oyuncunun daha önce sarısı olduğunu hatırlayıp yok bişey filan diyerek kendini kandırdı. rakip 10 kişi kalması gerekirken 5 dakika sonra biz 10 kişi kaldık.

bence ülkede yayıncı kuruluşun şaibesi hakemlerden daha fazla. dün de fener'in attığı golde muriç'in elle karışık kontrolünü bombok açıdan 1 kere gösterip rize'nin herkesin olmadığını gördüğü penaltı beklentisini 40 açıdan yarım dakika gösterdiler. yayıncı dediğin kamera kullanımı ve şartarla kötü takımı iyi gösterebilir ama iyi takımı kötü gösteremez. yıllarca arap sabunlarının dilenciliğiyle bu sayede en kötü fener'i bile yarışta tutup ligi son haftalara kadar götürdüler. ülkedeki bütün spor medyasına kafam girsn o ayrı mesele de özellikle de sahada oynanan oyunun sonucuna etki eden bu açgözlü bedevilerden ivedilikle kurtulmalı ülke futbolu.

Maç sıfır sifirken biz aynı pozisyonda olsak soverdim açıkçası objektif olmak gerekirse. Tank gibi herif o şarjla normalde yerinden kipirdamaz, kız gibi bıraktı kendini humun insafına bıraktı bizi
Zıplamaya ayarlarken arakadan itilirsen dengen bozulur bu çok net. Kendini bırakma yok orada.

ya arkadaslar sorun sadece faul mu degil mi ele temas var mi degil yayinci kurulus ve var odasi bunlari hakeme gostermiyor asil sike burda
Ben de onu diyorum, ne biz ne var değil, hakem karar vermeliydi, göstermesi gerekiyordu var ve avarin hakeme. Ben İngiltere'deki gibi önce kırmızı pozisyonunu gösterecek sonra el pozisyonunu sonrada foul pozisyonunu diye bekledim direkt son pozisyondan başlayınca. Ama diğerlerini göstermedi bile, gösterse de kırmızı verse en ufak tepki göstermezdim, bana göre şarj yeterli değil foul için ve el yok gibi, ama ne ben vermeliyim bu kararı ne de var. Orta hakem vermeli kararı, var protokolü bunu gerektirir. Yöneticiler de bu konuyu dile getirmeli, ses çıktımı takip etmedim ama çıkmamıştir eminim

Geri
Üst Alt