- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet abi koymussun gene logar kapağını.
ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur varİspat etsinler bakalım
türk futbol tarihinin en kara günüydü. Biz o sene şampiyon olsaydık üst üste 5.şampiyonluk olacaktı ama izin vermediler.
Ben de fanatik bir taraftar olarak hiç anlam veremedim bu kadar belli etmene..ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur varİspat etsinler bakalım
Real Madrid'e 1 dakikada 2 gol attık onuda anlayamamışsındır belki sayın yeni üye aç bir daha izle o zaman kime teşekkür etmen gerekeni anlarsın belki.Böyle çaktırmadan yağ süren mesajlar doğru değil.ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur varİspat etsinler bakalım
undercover kus. nasil mi attik? basit. adamlarda mac byunca orta saha varmiydi? Adamlarin tek organisayonu neydi? uzun at adam gecer. ilk devrede yasin, umut, olcan az becerikli olsaydilar 3:0di.
Kasimpasa budur iste. Orta sahai direncsiz olan takim. karabükten 4, mersinden 6 , balkesden 4 yemisler
maci hal eden birisi heyecandan neredeyse kalpten gidermi? fenalasti adam
Real Madrid'e 1 dakikada 2 gol attık onuda anlayamamışsındır belki sayın yeni üye aç bir daha izle o zaman kime teşekkür etmen gerekeni anlarsın belki.Böyle çaktırmadan yağ süren mesajlar doğru değil.
Yaptıysak bile kime ne ülkede şike serbest bu kadar kimseye izah edecek bir şeyimiz yok.
Ban var huzur var.Güle güle kuş kardeşim.ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur varİspat etsinler bakalım