galatasaray kasımpaşa maçında şike yaptı diyenlere gelsin

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
CAsmVT8VAAAFdev.jpg:large

türk futbol tarihinin en kara günüydü. Biz o sene şampiyon olsaydık üst üste 5.şampiyonluk olacaktı ama izin vermediler.

İstediklerini söylesinler Ahmet abi. Bunların tepeden tırnağa kadar şikeye teşvike battıklarını Los Angeles'dan Bhutan'a kadar duymayan bilmeyen kalmadı zaten. Biz atasözü vardır "Bir kişiyi nasıl bilirsiniz? Kendim gibi.." aynı işte bu da öyle.. Herkesi şikeci zannediyorlar yüreksiz inançsız itikatsız olduklarından herşeyi para çözer sanıyorlar. Kasımpaşa bize maç verecek en son takım bile değil. Bu ülkede maç tek kulübe satılır o da şikebahçe'ye..!

insanları en küçük olayda bile şike var bunda dedirten kendileri. insanları onlar bu hale getirdi zaten. insanda birazcık utanma duygusu olsa hiç sesini bile çıkarmazda bu memlekette nerede öyle insan

4-5 kere insan yazmışım bu arada şimdi dikkat ettim

Şikenin yasal olduğu, hiç bir cezasının olmadığı memlekette bu kuşların yaygarası nedir yahu :)

Buca maçı sivas maçı? Hangi birini koyacaksın adamların adı şikebahçe...

kasimpasa gelen gidenden fark yemis, normal bir sonuca sike demek ayiptir, sonucta ilk yari da cok firsat yakaladik hep defans arkasinda atilan toplarla ama golleri bulamadik,ozaman sike yapildi diyen tayfalara göre ilk yari bilerek atmadik o golleri

ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur var :) İspat etsinler bakalım

ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur var :) İspat etsinler bakalım

undercover kus. nasil mi attik? basit. adamlarda mac byunca orta saha varmiydi? Adamlarin tek organisayonu neydi? uzun at adam gecer. ilk devrede yasin, umut, olcan az becerikli olsaydilar 3:0di.

Kasimpasa budur iste. Orta sahai direncsiz olan takim. karabükten 4, mersinden 6 , balkesden 4 yemisler

maci hal eden birisi heyecandan neredeyse kalpten gidermi? fenalasti adam

Ben de fanatik bir taraftar olarak hiç anlam veremedim bu kadar belli etmene..

Real Madrid'e 1 dakikada 2 gol attık onuda anlayamamışsındır belki sayın yeni üye aç bir daha izle o zaman kime teşekkür etmen gerekeni anlarsın belki.Böyle çaktırmadan yağ süren mesajlar doğru değil.

Yaptıysak bile kime ne ülkede şike serbest bu kadar kimseye izah edecek bir şeyimiz yok.

undercover kus. nasil mi attik? basit. adamlarda mac byunca orta saha varmiydi? Adamlarin tek organisayonu neydi? uzun at adam gecer. ilk devrede yasin, umut, olcan az becerikli olsaydilar 3:0di.

Kasimpasa budur iste. Orta sahai direncsiz olan takim. karabükten 4, mersinden 6 , balkesden 4 yemisler

maci hal eden birisi heyecandan neredeyse kalpten gidermi? fenalasti adam

Bunu biliyoruz zaten Musap hocam. İlk yarı oynanan oyunu canlı olarak izlemişsinizdir. Ben Florya'da İAÜ üniversitesi'nin orada topluca arkadaşlarla izlerken şok oldum ve umudumu kestim.. 2.yarı da hareketlenme oldu resmen bir anda.. Kasımpaşa takımı her maçını mı böyle oynuyor acaba? Artık maçlarını takip edeceğim.. 2-0'dan 2-3 maçı çevirmek zor ve bunu yapan takım sayısı Dünya'da sınırlıdır.. Şike var mı yok mu? Sorgulayanlar cevabını er ya da geç alırlar :)

Real Madrid'e 1 dakikada 2 gol attık onuda anlayamamışsındır belki sayın yeni üye aç bir daha izle o zaman kime teşekkür etmen gerekeni anlarsın belki.Böyle çaktırmadan yağ süren mesajlar doğru değil.

Yaptıysak bile kime ne ülkede şike serbest bu kadar kimseye izah edecek bir şeyimiz yok.

Hocam Real Madrid ayrı kasımpaşa ayrı.. Real bizim karşımızda 2-0 önde değildi.. O zaman ki atmosfer ile bu bir mi??

Ban var huzur var.Güle güle kuş kardeşim.

Kusu kafesine sokalim lütfen.

Geri
Üst Alt