galatasaray kaybedince ertesi gün

Selim Aydemir

🅗🅐🅜🅑🅤🅡🅖 🅚🅡🅐🅛🅘
Parçalı Üye
Kendime gelmem icin en az 2-3 gün sürüyor. Herseyden zevkimi kaybediyorum. Birkac gün fubol sayfalarindan, twitterden uzak duruyorum. Işe moralsiz gidiyorum ve daha niceleri.

Galatasaray kaybedince ertesi gün kendinisi nasil topluyorsunuz?

Yenildiğimiz gün maçtan sonra başıma ağrılar girer, tabiri caizse o akşam bok gibi uyurum. 2/3 gün keyifsiz geçer günlerim..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Toparlanmama gerek kalmiyor. Mac sonu herseye kiziyorum arti baskalarinin istifi cagrilarini gorunce ve bir cok begeni gorunce benden kat kat daha duygusal ve sinirliler var diyorum.

Avrupa maclari olunca ozaman kizginligim ve uzuntum bir baska oluyor... orda lig maclari genelde anca unutturuyor

Hala sinirliyim.

Bok gibi bir gün!

Hayatta ozellikle turkiyede stres yapilip uzulecek bir ton şey varken gs macinin uzuntusu max 1 saat falan suruyor. Yasin ilerlemesi de etken bunda tabi

Hayatta ozellikle turkiyede stres yapilip uzulecek bir ton şey varken gs macinin uzuntusu max 1 saat falan suruyor. Yasin ilerlemesi de etken bunda tabi
bendede öyleydi son zamanlarda fazla takmiyordum. bu mac bende yıkım etkisi bıraktı. müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum

Tatsız geçiyor :( güzel oynayıp yenilsek, olur öyle fikstür bize geçiyor artık önümüze bakalım, derdim ama dünkü oyun tamamen hayal kırıklığı yarattı bende.

maç içinde bir müddet küfür sinir gerginlik akabinde maç sonrasına pek bir şey taşımamaya gayret ediyorum.

bu haftayı çok bekledik diye ekstra gerildim o kadar

Geri
Üst Alt