galatasaray kaybedince ertesi gün

Nasıl programlandıysak böyle... Bu öbür taraftar grupları içinde geçerlidir kesin...
Her şey bir tık daha kötü, çirkin, bunaltıcı oluyor...
Yenince herşey bir tık daha güzel...
Bu hafta GS store elemanları rahat bir hafta geçirir...

ilk dk gol yesek bile max golun tekrarini gosterirken normale dönmüş oluyorum 2-3 senedir

Bundan 3-5 sene önce bir dahaki maca kadar moralsiz geciyordu. Artik maks 1 gun sonra toparliyorum. Herhalde alismaya basliyorum. Beni bu duruma getirenler utansin

Eskiden etkilerdi ama son 2-3 yıldır hiç umrumda olmuyor oynadığımız leş oyunlar sonucu yenilmemiz normal çünkü neyine üzüleceğim hak etmiyoruz zaten kazanmayı

Son yıllarda iyice sıradanlaştı bu. Vasata alışmak bu olsa gerek. Oynanan kötü futbol ile her an yarıştan kopmaya hazır bir psikoloji ile bekliyoruz.

Alanya maci 4-0 kazanirsak unuturum bu maci

Türkiye’de yaşamanın getirdiği sorunlar sağolsun 24 saat geçmeden unutmuş oluyorum yenildiğimizi.

Eskidendi.

Yaşlandıkça ya da daha doğrusu olgunlaştıkça insan başka şeylerin daha önemli olduğunu kavrıyor. Evet dün ben de çok sinirlendim ve üzüldüm ama mesela şu an umrumda bile değil, hava güzel güneş var dışarıda arkadaşlarımla boş günümün tadını çıkarıyorum.

Eskidendi.

Yaşlandıkça ya da daha doğrusu olgunlaştıkça insan başka şeylerin daha önemli olduğunu kavrıyor. Evet dün ben de çok sinirlendim ve üzüldüm ama mesela şu an umrumda bile değil, hava güzel güneş var dışarıda arkadaşlarımla boş günümün tadını çıkarıyorum.
Ki oyuncular ve yöneticiler de öyle

Dün akşam düğünde maça baktım.
Maçtan sonra bir sigara yaktım, sigaradan sonra girdim içeri bir şey yokmuş gibi eğlendim.
Yenilgi sonrası spor programlarına bakmıyorum.
Myc almamak için de forumda sadece off topic takılıyorum.
Ertesi gün umrumda olmuyor.
Futbolcular barlarda viski yudumlarken ben onların beceriksizliğine mi üzüleyim.
Ben de yuvarlarım iki kadeh bakarım keyfime.

kendimi yine kötü hisediyorum

Geri
Üst Alt