Galatasaray, Khabib'i Schalke Maçında Davet Edecek

Aydın Aslan

Berlin Panteri
Galatasaray, İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Khabib Nurmagomedov'u Schalke 04 ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, spor dünyasında son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri.

Rakibinin Müslümanlara yönelik hakaretlerinin ardından gösterdiği tepki ve aldığı galibiyetten sonra İslam dünyasında fenomen haline gelen Nurmagomedov için Galatasaray çok konuşulacak bir hamle planladı.

galatasaray-khabib-i-schalke-macinda-davet-edecek-11313837_7188_m.jpg

SCHALKE MAÇINA DAVET EDİLECEK
Sabah'ın haberine göre; yönetim, sosyal medya hesaplarından birçok defa sarı-kırmızılı forma ile resimlerini paylaşan Dağıstanlı sporcuyu 24 Ekim'de Schalke 04 ile Türk Telekom Stadında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek.

72944b793e7fa7d996b83ee0ef92e728.jpg

Dün teklifi kabul etti maça gelecek diye haber gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Bunu duyan en iyi mümin team baskani Fiko kuplere bindi .

her zamanki gibi kim tarafından ortaya atıldığı bilinmeyen bir haber. Ortada en ufak açıklama bile yok ama davet edilmiş, kabul etmiş falan deniyor.

Yıllardır sosyal medya kullanıyoruz, yalan olduğu belli şeylere inanmayın lütfen. Yönetimi de zor duruma düşürüyorsunuz.

Çooooook zor bi ihtimal;
kingdo ile eküri olarak bekleriz CL maçı var ama isterse 24 ünde gündüz birlikte de gelebilir;
Khabib 1-2 gün evvelden misafir edilirse son gün Q7 de katılabilir.

Bu adama bi ben ısınamadım herhalde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakalına gıcıksın belli ki, daeşlileri hatırlattığı için....
Memleketi ve çeçenistan tarafında o tip sakal gelenek gibidir.. O bölge insanları için bu detayları yadırgamamalısın bence...

Hele ki insanlara dış görünüşleri ile not dağıtmak bence hiç doğru değil zaten...

Sakalına gıcıksın belli ki, daeşlileri hatırlattığı için....
Memleketi ve çeçenistan tarafında o tip sakal gelenek gibidir.. O bölge insanları için bu detayları yadırgamamalısın bence...

Hele ki insanlara dış görünüşleri ile not dağıtmak bence hiç doğru değil zaten...
Hayır tipi vs umrumda değil
Bana samimi gelmiyor
Mcgregor ne kadar şovmen ise bu adam da şovmen
Bu kadar bağıra basılmasına anlam veremedim...
Ümmetçiliğe, cemaatçiliğe karşı olduğumdandır belki

Hayır tipi vs umrumda değil
Bana samimi gelmiyor
Mcgregor ne kadar şovmen ise bu adam da şovmen
Bu kadar bağıra basılmasına anlam veremedim...
Ümmetçiliğe, cemaatçiliğe karşı olduğumdandır belki

Hayatı sadece siyah yada beyaz olarak, uç noktalarda görmek; mantığı kilitler ve yanlışlara kapı açar..
Neredeyse hayatın tamamı sayılan gri renklerin içindeki siyah ve beyaz yoğunluğuna odaklanıp, bu ölçüyü tartmayı öğrenebilirsen,
MANTIK ve ADALET de kendini göstermeye başlayacaktır..

Çooooook zor bi ihtimal;
kingdo ile eküri olarak bekleriz CL maçı var ama isterse 24 ünde gündüz birlikte de gelebilir;
Khabib 1-2 gün evvelden misafir edilirse son gün Q7 de katılabilir.

Q7 nin geldiği ihtimali ile SESLİ DÜŞÜNÜYORUM SADECE;

Q7 hakkında taraf olduğuna dair dedikoduları engellemek için Q7 yi shalke başkanı yada temsilcisinin yan koltuğuna,
diğer yanına Qhabib ve O nunda yanına da M.Cengiz şeklinde koltuk yerleşimi ayarlanmalı ...

UEFA YETKİLİSİ de arkalarda biyerde çay bahçelerindeki hasır sandalyeye otursun:asd:
İllaki banane banane bende önde olacam diye ağlarsa, Qhabib le Q7 arası dengeyi sağlar sanırım..

Hayatı sadece siyah yada beyaz olarak, uç noktalarda görmek; mantığı kilitler ve yanlışlara kapı açar..
Neredeyse hayatın tamamı sayılan gri renklerin içindeki siyah ve beyaz yoğunluğuna odaklanıp, bu ölçüyü tartmayı öğrenebilirsen,
MANTIK ve ADALET de kendini göstermeye başlayacaktır..

susar misin 2 dk.

Geri
Üst Alt