GSC Haber Galatasaray: "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı…"

Ezikbahçem dua ve himmet diyerek ortayı yapmıştır ekinleri biçen hocam fenere gol atmayacağım bu para helal mıdır diyen tapeleri gündeme getirmek şikeyi yüzlerine vurmak için gereken fırsat bu. Yapıştırmalı klüp.

Bunları Kadıköy’de bizleri döve döve berabera kaldıkları maçta şampiyonluğa ortak ettiler. Dijiku’nun İcardi’ye attığı yumruğun hakkı verilseydi Fenerbahçe ortada yoktu.

Bu arads Erman Toroğlu’da yemi almış tüm haksız verilen kararları açıklarken bizi de topa katarak konuştu. Adam değil.
O kabzımalı da sezon başı mamalamışlar

Dua ve himmet demişler ya "2016'dan beri şampiyon olamayan takım bunu söylüyor" diye daha sağlam bir laf yapıştırırdım.

Hatta "Kişisel becereksizliklerini her zaman örtbas eden hakemlerin her türlü desteğine rağmen başarısız bir kişilik" diye de Koç'a çakardım.

İfb açıklaması çok komik
fetö bittiğinden beri şampiyon olamayan tek takım.

Asisti yapmışlar artık buna yapıştırmak lazım. Ortadaki verilerle , Mustafa Cengiz'in sözüyle öyle bir cevap lazım ki

Gel de şimdi analarına sövme... Resmi sitelerinden dua himmet diye neyi kastettiğini bile bilmeyen şerefsizlerin taraftar kitlesi ne yapsın? Şerefsizlikte çıtayı her seferinde öyle bir yere çekiyorlar ki iç savaş çıksın diye uğraşıyorlar resmen.

Az bile söylemişiz dedim ama yok abi bunlar ruh hastası, bunlara sahada cevabını verelim yeter.

bunların başkanları bile avrupadan kupanın dua ile geldiğini falan söylüyordu

ciddiye alınacak bir güruh değiller

Metin Öztürk'ün dün böyle bir açıklaması olmuş sanırım: Biz her zaman alnımızın akıyla şampiyon olduk. Çakma yıldızlarla yola çıkmadık! Muhtarlık kupasını, kola kupasını listeye yazmadık.

:asd:

Ezik şikecilerin açıklaması beni keyiflendirdi. Panikten elleri ayaklarına birbirlerine dolanmış. Bu mallar bu saatten sonra şampiyon falan olamaz.

Koca sene lehine bi oysatımsı oldu, oda var açıklandı. Millet ağzına sakız etti. Iste Var açıklamalarını, ortalığı inlet. Sırf son haftaların görüntülerini yayınla. Son 10 yılın en şaibeli FB-TS maçını unutturdu sonraki haftalar. Çık ligi bitirtmeyiz değil, ligi götünüze sokarız de... Burası Türkiye başka dilden anlamaz bu sokuk herifler

Nasıl biliyorlar ne b.k yediklerini hemen fetö iması falan yapmaya çalışıyorlar

Kudurmuş it gibiler

O değil de şımarık yalı bebesi ne zaman bizim 850 şampiyonluğumuz var muhabbetine başlayacak acaba?

Ulan bunu Türkçe olimpiyatlarınin resmi sponsoru olan başkanları ve feto savcılarını kulüp üyesi yapıp maç yapan takım söylüyor. Yavuz hırsızlar ev sahibini bastırmaya çalışıyor

Geri
Üst Alt