Tier 1 Galatasaray, Kolo Muani İçin PSG ile Olan Görüşmeleri Sıklaştıracak

Hem kolo hem makatze fazla olur abartmayalım.

Mikautadze olmazsa kolo muani b plani bana göre

Dogru bir planlama mi bence degil

Mikautadze yardimci forvet

Kolo muani ise sprinter bir forvet ayni osimhen gibi ama osimhen daha iyi

Ayni tarz iki forvet le oynamak nasil olur bilemiyorum

Topçunun tillahı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mikautadze olmazsa kolo muani b plani bana göre

Dogru bir planlama mi bence degil

Mikautadze yardimci forvet

Kolo muani ise sprinter bir forvet ayni osimhen gibi ama osimhen daha iyi

Ayni tarz iki forvet le oynamak nasil olur bilemiyorum
Bence olursa ikisi birden alinacak knk.

Birbirinin alternatifleri olduklarini sanmiyorum

Hem Osi hem Muani, arkada Mika. Ulan cok güzel kağıt üstünde de, oyun yapısı falan bozulur diye kıllanmiyor da değilim. Gerçi tsl'de bozulsa n'olcak. Hepsini alın!

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Melih Sönmez" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bence olursa ikisi birden alinacak knk.

Birbirinin alternatifleri olduklarini sanmiyorum

Öyle bir planlama da osimhen yolcu demektir sanki

Ya da sezon sonu osimhen gidecek diye simdiden o mevki’ye topcu aliyoruz ama muani de kiralik olacak eger gelirse

Batshuayi de var ve adamin bayagi saglam bir sözlesmesi var bakalim nasil bir planlama olacak

Nerelerdeydin bu arada bayagidir yoktun knka hersey yolunda mi

Bizimkiler kalite olsun da parası hiç önemli değil olayına feci kavradı. Buda net şekilde bize zarardan çok fayda sağlamaya devam ediyor. Arada ziyech ve zaha gibi olumsuz durumlar olsada transfer stratejimiz bence iyi. Hatta ziyech ve zaha geçen seneki şampiyonlukta gayet iyide katkı verdiler. Şöyle araya bir iki tanede genç yetenek serpistirsek tadından yenmez
Zaha'nin hata oldugu sonradan anlasildi. Transfer edildiginde herkes harika transfer oldugunu dusunuyordu ki zaten yurtdisinda da cok ses getirdi.

Geri
Üst Alt