Galatasaray, Kouame Transferinde Artık Daha Avantajlı!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1658965748978.png

Dün Anderlecht'in Fiorentina ile tekrar temasa geçtiğini yazmıştık . Christian Kouamé hazırlık aşamasında La Viola'da şansını yakaladı ama ikna edemedi.

Christian Kouamé, RSC Anderlecht'e geri dönmeyecek. AFC Fiorentina saldırganı vitrine koyabilir, ancak Brüksel için önemli değil.

Anderlecht'in mali durumu kouameyi almaya yetmiyor.

Türkiye'ye mi?

Başka bir deyişle: Belçika rekortmeni için hikayenin sonu. Bu arada Galatasaray SK, Kouamé için giderek daha somut görünüyor. Türk üst kulübü, birkaç hayal kırıklığı yaratan sezonun ardından takımı yeniden inşa ediyor.

Read more: Komt hij terug of niet? 'Zo zit de vork in de steel in terugkeer van Kouamé naar Anderlecht'

Ciddi kaynaklara konu açıyoruz musap gibi tüm haberlere sürekli konu açmamaya dikkat edelim. @Sergen Zeren

En son açtığını demedim reis nöbet banın var diye söyledim genel bir söylem idi.
tmm.ben transfer haberi konusu nadir açıyorum zaten.nöbetten de midsöyü olumsuz yorumlarda gazladım diye atılmısım.cocuk gibi şikayetler falan hoş değil tabi.şikayet edenleri kara listeme aldım,daha muhabbet etmem o kimselerlen

Bizim de durumumuz yok borca bağlıyoz

Geri
Üst Alt