Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Yanarım yanarım şampiyon olurlarsa tarihin en iyi kadrosuydu şöyle böyle uçarak şampiyon olduk diyip 150 yıl konuşacaklar buna yanarım
Bu kadar rezillikten sonra bunlar şampiyon yapılırsa artık bu lig takip edilmez zaten geçmiş olsun...Basak bjk şampiyonluğuna benzemez bu..Her yeri işgal etmiş durumdalar..Ben şahsen bu saatten sonra bir dk fb maçı takip etmeyeceğim, sezon sonu şampiyonluğumuz çalınirsa da sadece kaçak yayınlardan bizim maçlara bakarım arada..İzlemenin takip etmenin anlamı kalmayacak zaten

Galiba seneye bu gidişle tüm takım dağılır. Kim oynamak ister bu miğde bulandırıcı leş ligde artık.

Dedi Galatasaray tarihinin Galatasaray’ın hakkını en çok yediren yönetimi.

En yakin zamanda 2-3 fenerli futbolcunun ayağı kırılmadan içimdeki öfke geçmez. Hiç öyle sporcu sağlığı falan demeyin. Hakedene hakettiğini vereceksin. Sustukça ensene binerler. 1-2 yöneticisinin de artık karısı mı ölür çocuğu mu sakat kalir ne olursa olsun bu saatten sonra benim takımımın emeğini yiyen çöpteki besine bile ulasamasin

Twitter açıklaması beni kesmiyor şöyle bir açıklama yapılmalı basın açıklamasıyla artık bu federasyonun verdiği kararları tanımıyoruz denilmeli.

Arda Bilben denilen şeref yoksununu nasıl şikayet edebilirim? Cimere mi savcılığa mi başvurmam lazım ciddi olarak yapacağım çünkü
Başkasının sözleri olmadan onun sözleriymiş gibi resmi olarak yazdığı için herhalde manipülasyondan dava edilebilir ayrıca yazdığı konu insanları kışkırtıyor bu da halkı kin ve nefrete sürüklemektende edilebilir diye tahmin ediyorum.

Yetmez

Bunları çıkıp kameraların merceğine bakarak, masaya vuraa vura söylüceksiniz

Bağıra bağıra

Türküz lan biz, vurmaktan bağırmaktan anlarız

Okuyan mı var a……..
Ali Rıza DEMİR

Sosyal medyanın gücü var nasıl yönlendiremiyoruz yav.
Bu ülkedeki toplumsal baskılardan dolayı atanan kişiler görevden çektiriliyor.
Seçim yolunda sence hükümet kendine zarar verecek eylemlerin devam etmesine göz yumar mı.
Susarsan yumar, susmazsan hop kardeş der.

Sn ben diyerek olayı mikro düzeye düşürmemek lazım. Binlerce fenomen var bu ülkede. Onlarca en üst düzeyde tanıdıkları olan kişiler var. Var da var.
Yönetim kıvılcımı yaktı şimdi nefes aldırmama sırası taraftarda baskı yapacaksın önce tff sonra bir üstüne ve daha üstüne.
Ben ülkedeki tek adam yönetilim şeklini yanlış buluyorum yalan değil ister istemez zarara yol açabilir ancak bu konularda da bu yönetim şekli bu konuyu en kolay şekilde çözer. Kulağına gitmesi yeterli. Öyle şu maçta şu oluyormuş değil.
Bir var hakeminin 4 maçta 10 tane alanen hatlı yönlendirmesi, yönlendirmemesi var.
Bu bir örgüt yapılanması resmen.
E tamam işte örgüt yapılanması vs diyosun bunu çıkıp zamanında Ünal Aysal in sikeci dediği gibi korkmadan söylediği gibi söyleyecek yönetici olmadı mi etkisi hiç olmuyo. Rakibin herseyi çıkıp soyluyo. Karşılığında aliyo bak. Biz neden susuyoruz. Yani sadece istifa et demek bir işe yaramaz ben bunu diyorum. Bu söylemlere gülerler. Elinde bunları zor duruma sokacak guc var. Bunu kullanmayı bilmelisin. Kimseyi sokağa dök demiyorum ama biraz dişini göster. Yoksa daha fazlasını da yapacaklar. Ben Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman bu kadar göstere göstere yapıldığını görmedim duymadım

Yonetim tüm kozlarını oynamali artık. Son 3 maç fenere 5 puan verdiler. Alanya maci uydurma penalti, Rize maçında rizenin verilmeyen net penaltısı, dün uydurma penalti. Lig koyacaktır ama tff izin vermedi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyaset futbola el atmasaydi bunlar gereken cezayi alacakti.Malesef siyasetimiz hicbir kurumdan elini cekmedigi gibi elinin degdigi yeride boka ceviriyor.
Sike tescillensin ama ceza verme.O donem Adalet yerini bulsaydi herkes hakettigi cezayi alsaydi bugun bunlari konuşmuyor olacaktik.Bu kadar goz gore gore sikeler olmayacakti.Sampiyon olmak adina her yol mubahtir mantigiyla herseyi cekinmeden yapiyor bu namuzsuz,haysiyetsiz,sereften yoksun kulup.

Bugun olanlarin sorumlusu ulkede herseyi en iyi bilen ve dokunmadigi kurum olmayan bir zat herkes kim oldugunu biliyor zaten.

Bu lig satılmış oğlu satılmış bir ligdir. Ali koç denen para babası tarafından tüm kurullarıyla beraber hepsini satın almıştır. Allahın tokadından başka bir beklentim yok, varsa onun bildiği vardır izleyip göreceğiz, yoksa bizim yönetim hiçbir şey yapamaz, çünkü büyük yerden talimat gelmiş olabilir

danışıklı dövüş bu açıklamalar hep onlar da tv ye çıkalım diye açıklama yaparlar konu yine kapanır belli ki bizim yönetim içinde koçtan menfaat elde edenler var onunla büyük işleri olanlar ve bu bozulsun istemiyorlar çünkü tek konusan adam erden timuru bile susturdular.

Geri
Üst Alt