Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı’yla Kesin Olarak İlişkisini Kesiyor

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe derbisinden bu yana oynadıkları tüm maçlarda yaşanan hatalardan bıkan Sarı-Kırmızılı yönetim, federasyondan yabancı hakem talep edecek. Yönetim ayrıca hataları IFAB’a taşımaya hazırlanıyor.

ÇAKIR VE KALKAVAN DA HATALI
SARI-KIRMIZILI yönetim, üst üste yaşanan hakem hataları nedeniyle Uluslararası Futbol Birliği Kurulu’na (IFAB) gitme kararı aldı. Konyaspor mücadelesinde Serdar Aziz’in pozisyonu sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) savaş açan Galatasaray yönetimi, Beşiktaş derbisinde de Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mete Kalkavan’ın pozisyonları art niyetli yorumladığını belirterek, yaptırımlar alma kararı aldı.

KÜLÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ÇEKİLİRİZ
OLAĞANÜSTÜ toplanacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, camianın önde gelenleriyle bir araya gelecek. Türkiye Kupası’nda çekilme, hatta Süper Lig’den de çekilmeye kadar birçok konuyu tartışacak olan Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı’yla da kesin olarak ilişkisini kesecek. TFF ve MHK’ye karşı hakem hatalarını IFAB’a taşıyacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, federasyondan maçlarına artık yabancı hakemlerin verilmesini de talep edecek.
(Güneş)

Ekli dosyalar

• 041220180907475507295_2.webp
    041220180907475507295_2.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 279
o ligden çekilme işleri boş şeyler. Ne kupadan ne ligden çekilmeyiz.

Kulüpler birliğinden çekilirsen ne olur onu da bilmiyorum. Bu yıl çekiliriz ertesi sezon yine katılırız

Dün fikonun yaptığı açıklamadan sonra kesin olarak çıkmamız lazım zaten. fb maçında abartılan mevzu bjk maçında zirve hale geldi. yersiz konuşup yaptırımları da uygulatamayınca boynu bükükleri oynamamamız , emir kimden ve nereden geliyorsa gelsin duruşumuzu bozmamaalıyız.

Kulüpler birliğinden o gece çıkmamız gerekirdi. Ateş yanarken. Neyse. Güzel hamle.

Ligden çekilme için henüz erken. Uluslararası boyuta kesinlikle taşınmalı. IFAB bizi haklı görürse ki görecektir imajımız açısından gayet güzel olacaktır. Ancak işin siyasi ayağı bizi rahatsız edebilir ve vazgeçmek zorunda bırakılabiliriz. Sonuçta Abdurrahim Albayrak gibi yalaka bir yöneticimiz var.

Palavra palavra palavra. Derhal olağanüstü kongre kararı alın ve seçime gidin. Sizin gibi omurgasızlardan başka bir beklentim yok.

En fazla bir süreliğine birlikten çıkılır, başka bir şey olacağını sanmıyorum.

kulüplerbirliginden cekilme hiçbir halta yaramaz vasfı olmayan biryer sonucta,maşan yiyorsa kupadan ligten çekilecem diye ciddi rest cekecen

maşan yiyorsa fifaya uefaya sikayet edecen

tff gitmedikce her hafta bizi dogramaya devam edecekler baskan efendi

bundan sonra da bir açıklama yapmış gibi anladım ben Danyal ın yazdıklarından

bu yüzden sordum

neyse salla,biraz popülaritesi azalınca ne hale geldiklerini gördük süper başkanlarının.

ayrıca bir defa gruptan çıktılar ondan sonra kendilerini nasıl görüp futbolu kafalarına göre şekillendirmeye çalışıyorlar

acaba Galatasaray ın yerinde olsalar neler yapacaklar

ne demişler

çingeneye beylik vermişler ,önce babasını asmış

Doğruluk payı olmasını ümit ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Palavra palavra palavra. Derhal olağanüstü kongre kararı alın ve seçime gidin. Sizin gibi omurgasızlardan başka bir beklentim yok.
olağanüstü kongreye gidersek tekrar dursun veya benzeri iktidar uşağı bi haini galatasarayı tamamen batırmak için başkanlığa getireceklerinden emin olabilirsin. dursun bu amaçla başkan yapılmış biriydi ama sürpriz bi şekilde koltuğu kaybetti yoksa 2 yıla kalmaz galatasarayı tamamen batık hale getirme hedefine ulaşacaktı.cengizi nekadar eleştirsem de görev süresini tamamlamalı ama apoya tekmeyi vurursak iyi olur o ayrı

olağanüstü kongreye gidersek tekrar dursun veya benzeri iktidar uşağı bi haini galatasarayı tamamen batırmak için başkanlığa getireceklerinden emin olabilirsin. dursun bu amaçla başkan yapılmış biriydi ama sürpriz bi şekilde koltuğu kaybetti yoksa 2 yıla kalmaz galatasarayı tamamen batık hale getirme hedefine ulaşacaktı.cengizi nekadar eleştirsem de görev süresini tamamlamalı ama apoya tekmeyi vurursak iyi olur o ayrı
Bu yönetim gittiğinde yerine gelme ihtimali olan tek aday Dursun ve yönetimi ise kepenkleri kapatalım. Biz ölmüşüz ağlayanımız yok o vakit. Bu maç buradan dönmez.

Dursun denen hain şu kulübün başına tekrardan gelirse bir daha maç falan izlemem ve Galatasaraya dair bütün ümitlerimi ebediyyen yitirebilirim.

sent via GSC

Bu yonetim strateji isabet orani , reaksiyon sekli ve tarzi , etki gucu gibi gercekten onemli noktalarda oldukca yetersiz

Bu da ilk donemde cok belli olmayan , zamanla ortaya cikan bir durum

Ama asla ekonomik acidan dursun zamani filan gibi kulubun gelecegini ipotek eden yanlis hamleler yapmadilar

Zaten tek yanlis hamleleri o yuzden cok konusuluyor , orada da sanssizligimiz gomis in aldigi teklif oldu , yoksa boyle bir derdimiz de yoktu

Bir de terim in basarisiz ya da daginik oldugu donemde ona mudahale edebilecek , akil verecek noktada insanlar degiller yonetimdekiler

Olaganustu toplantiolursa cikariz diye rest cek bakalim toplanabiliyolar mi? Azicik kendi buyuklugunuzun farkina varin biz olmadan bu lig olmaz

Geri
Üst Alt