Tier 1 Galatasaray, Lemina İçin Resmi Teklif Yaptı

Offf ben gelsin istiyorum abi fenerine koyamadan gitti sakattı seri bozduğumuz maçta. Maç sonundaki sevinç paylaşımı hala aklımda bu kez bizzat koyacak koçum

Taraftara oynamalik hareketler. Biz sictik batirdik nasıl taraftarı susturabiliriz hamlesi.

Olursa yanlış transfer olur.Orta sahaya daha tempolu oyuncular gerekiyor.

alacağız da onlara inat alacağaz

Torreira yedek kalır. Kalsın da zaten.Ama çok daha iyi takım oluruz. Skoru alınca üçü beraber de oynar

352 oynanır

muslera
davinson xx abdül
xx lemina torr sara barış
osimhen morata

bu xx ler genç olmalı

Samoş u severim ama pek inandırıcı değil bu sene trans haberlerinde
Bence de inandırıcı değil ama sırf taraftar için yapılıyor olabilir bu yönetimden beklerim taraftarı susturmak için bu hamleyi. Kendi paraları değil ya sonuçta. Bana göre yanlış hamle mevki olarak değil yaş olarak.

habere sahsen sasirdim . elbette mutlu oldum .

ancak, az once transfer basliginda okan hoca lemina'yi veto etti link'i eklenmisti.

umarim gerceklesir.
kanimca, hem performans bazli , hem bireysel bazli problem olan noktalari kapatabilecek bir oyuncu.<-> orta saha merkezde her turlu kurgu da verim alabilirsin-ister ikilinin yaninda veya arkasinda,,ister rotasyonla girip katki saglar. gerektiginde stoper olarakta. son sezon epl de izledigim lemina devamliligi olan bir gorunumde idi -kaptanliga da kisa surede getirilmisti. hoca ve taraftarlarin cok tuttugu isimdi . elbette tum bunlar gecen sezon ozelinde izlenimimdir....
mevcut sezon dan bagimsizdir .

olursa , surekliligini bizde de devam ettirirse ; xfaktor olur kalan maclar baglaminda.

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli , *dedigime denkleme sanirim gelecegiz. sayet gerceklesirse.

saygi ve selamlar.

3-5-2 de sağ stoper de oynar orta sahada Sara toreria ile birlikte de oynar. Morata lemina kutucu ve nelsonun tekrar kazandırılması çok önemli hamleler olur. Salai avrupa için yazılırsa o da mükemmel olur. Yunus sorunu çözülmeli yalnız bu sezon. Ayrica mertens yerine Sara daha çok oynar ve mertens hamle oyuncusu olur.

hepiniz delirmişsiniz.

bu adam böyle paylaşıp - etkileşimi kasıp , 2 saat sonrasında hep "X para istiyor , teklif bu kadar" diye "umulmadık bariyerler" koyuyor.

sakin RESMİ işleri beklemek lazım.

Nelsson mu , yusuf mu , bats mı kontenjan açar acaba bu durumda.

hepiniz delirmişsiniz.

bu adam böyle paylaşıp - etkileşimi kasıp , 2 saat sonrasında hep "X para istiyor , teklif bu kadar" diye "umulmadık bariyerler" koyuyor.

sakin RESMİ işleri beklemek lazım.

Nelsson mu , yusuf mu , bats mı kontenjan açar acaba bu durumda.
Üçü de.

Geri
Üst Alt