Tier 1 Galatasaray, Lemina İçin Resmi Teklif Yaptı

Lemina’nın üçlü ortasahada 8 oynayamacağını geçen döneminden anlamıştınız diye düşünüyordum. Defansif bir oyuncu Lemina..

Dunyada baska oyuncu mu kalmadi yine donduk dolastik bu adama geldik. İlk geldiginde de katki verememisti..devamliligi olmayan surekli sakatlanan biri..rafa silva tarzi bomba gibi bi adam lazim ortasahaya

Dunyada baska oyuncu mu kalmadi yine donduk dolastik bu adama geldik. İlk geldiginde de katki verememisti..devamliligi olmayan surekli sakatlanan biri..rafa silva tarzi bomba gibi bi adam lazim ortasahaya
Adamın 4 senedir kaçırdığı maç yok lütfen boş yapmayın.

6 ay için gelecekse buyursun yoksa burda dünyalığını yapacak paralar verildikten sonra sergiodan hiçbir farkı kalmaz

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Lemina sara ve torreira performansını yükseltir. Torreirayı ön alan baskısına yolluyoruz orayı geçenler hem torreirayı geri koşturuyor hem sarayı orta bırakıyoruz. Lemina arkada topla çıkış,kafa topu,top çalma konusunda çok işimize yarar

Lemina sara ve torreira performansını yükseltir. Torreirayı ön alan baskısına yolluyoruz orayı geçenler hem torreirayı geri koşturuyor hem sarayı orta bırakıyoruz. Lemina arkada topla çıkış,kafa topu,top çalma konusunda çok işimize yarar
Mertensi yedeğe çekip inter 3-5-2 sine dönelim. Ortadaki üçlü güçlü olsun

Adam premier ligde wolwes kaptani.Melo gibi takimi toplayacak kendine getirecek adam lazimdi.Insanlar izlemeden neye laf ediyor anlamiyorum.Premier ligde 2li mucadele kazanma yuzdeside yüksek.Mal mal top kaybetmiyor bizim ahrazlar gibi.Daha iyisini bulamaz bunlar

4-3-3 ve 3-4-1-2 den başka dizilim görmeyelim bundan sonra okaen hoca. Mertensi çek kulübeye sara öne üçlüde. Mertens yedekten daha etkili olur kulübende güçlenir.

Transfer dediğin hocaya rağmen yapılır yönetimi kutluyorum hoca ne dersi tersini yapacaksın hocalar dinlense bugün sneijder gibi bir efsanemiz yoktu!!
Kadro yetersiz diye bas bas bağırdığımızda hayır yeterli diyip bjkden 5i yedirince yetersiz olduğunu anlayan adamın os falan istememesine şaşmamak lazım

Toreirasını yedeğe çekmemek için kıvranıyo

Geri
Üst Alt