Tier 1 Galatasaray, Lemina İçin Resmi Teklif Yaptı

Dunyada baska oyuncu mu kalmadi yine donduk dolastik bu adama geldik. İlk geldiginde de katki verememisti..devamliligi olmayan surekli sakatlanan biri..rafa silva tarzi bomba gibi bi adam lazim ortasahaya
Rafa silva dediğiniz adamın kariyeri sol kanatta oldu herifler onu gönderince dünya üzerinde yerini doldurabilecekleri en kelepir herif olan keremle doldurdular.

Adanademirspor daki zenci Genco daha cok sevindirirdi. 1 sene sonra gondermek isteyecegimiz bir suru 32+ olacak takimda

Sy haber ergenine kalp.atmis yaptığı yoruma
Bitti sanırım

Utanç verici bi durum. Orta sahadaki eksikliği taraftar görüyor. İnat okan hocam gıcıklığa oynatmaz bakın görün.

Lemina sara ve torreira performansını yükseltir. Torreirayı ön alan baskısına yolluyoruz orayı geçenler hem torreirayı geri koşturuyor hem sarayı orta bırakıyoruz. Lemina arkada topla çıkış,kafa topu,top çalma konusunda çok işimize yarar
Sara yı deep player dediklerinden yapar okan

Torreira el freni.. Bence 8 olamaz..
Lucas'ı arkasında Lemina varken zaten bol bol ön alan baskısında kullanır. Doğrusu da bu. Oyun kurma, bağlantı görevini yapacak adam hali hazırda da yapan Sara zaten. Biz şu an zaten 4'lü ve 3'lü oynarken Lucas & Sara & Mertens'i bu şekilde diziyoruz sahaya. 3'lü oynarken arka taraf bir şekilde göbekteki boşluğu dolduruyor ama 4'lü oynarken bu ikisi ön alana kaydığında göbekte kara delik oluşuyor. Lemina ya da orada istediğimiz profil bir transfer olursa tüm orta saha ve defans performansı yükselir. Ayrıca Lucas'ı acilen dinlendirmemiz gerekiyor. Adamı pres yaptırtacağız diye iki ceza yayı arası koşturtup duruyoruz 3 sezondur. Pili bitti, suyunu sıkıyoruz. Yorgun, formsuz ve dinlenmesi gerekiyor.

Olursa bu sezon en çok sevineceğim transfer olur. Buna osimhen de dahil...

Lucas'ı arkasında Lemina varken zaten bol bol ön alan baskısında kullanır. Doğrusu da bu. Oyun kurma, bağlantı görevini yapacak adam hali hazırda da yapan Sara zaten. Biz şu an zaten 4'lü ve 3'lü oynarken Lucas & Sara & Mertens'i bu şekilde diziyoruz sahaya. 3'lü oynarken arka taraf bir şekilde göbekteki boşluğu dolduruyor ama 4'lü oynarken bu ikisi ön alana kaydığında göbekte kara delik oluşuyor. Lemina ya da orada istediğimiz profil bir transfer olursa tüm orta saha ve defans performansı yükselir. Ayrıca Lucas'ı acilen dinlendirmemiz gerekiyor. Adamı pres yaptırtacağız diye iki ceza yayı arası koşturtup duruyoruz 3 sezondur. Pili bitti, suyunu sıkıyoruz. Yorgun, formsuz ve dinlenmesi gerekiyor.
Hücum oyununda maalesef takımı yavaşlatıyor.. Ben şahsen topla dripling yeteneği olan, hem 6 hem de 8 oynayabilecek oyuncu isterim o mevkiye.. 2 senedir defansif olarak verdiği katkı kötü değil tabi ki ama hücum anlamında neredeyse sıfır., hiçbir özelliği yok... Fernando , Melo. Lemina, Batista gördü bu gözler.. Umarım lemina'yı bir kere daha görürüz diyorum.. Saygılar..

6-8 (Daha çok da 6) transferini en çok isteyen ve bunu da sıklıkla ifade eden kişi ben olabilirim ama aklımdaki profile uymuyor Lemina. Zamanında söylediğimde dalga geçenler olmuştu, tekrar edeyim de birileri eğlensin yine;

Boş alan bulduğunda birkaç kez topla yardırması ofansif yönden, birkaç kez canhıraş yatarak ve kayarak müdahale yapması da defansif yönden üstün kılmıyor kendisini. 6-8 oynayacak adamın her şeyden önce oyun görüşünün yüksek olması, nerede risk alacağını, nerede garantiye gideceğini iyi bilmesi gerekir ki öyle sıra dışı yeteneklere sahip olmamasına rağmen, kritik bölgede 2-3 rakip oyuncu basarken slalom yaparak dar alandan topla çıkmaya çalışmak, pek bir getirisi olmayacak ara pasları denemek uğruna topu iğne deliğinden geçirmeye çalışmak gibi tercih hatalarını sıklıkla yapan Lemina, tam da dediğim konularda defolara sahip biri.

Hiç kimsenin alınmaması yerine bunun alınması, form durumu iyiyse daha evladır, katkı da sağlayacaktır elbette; orası boş çünkü. Yine de benden pass...
rapid viyanadaki sangare denen elemani izledin mi? basaksehir macini izledim iyi gibi geldi.

Hücum oyununda maalesef takımı yavaşlatıyor.. Ben şahsen topla dripling yeteneği olan, hem 6 hem de 8 oynayabilecek oyuncu isterim o mevkiye.. 2 senedir defansif olarak verdiği katkı kötü değil tabi ki ama hücum anlamında neredeyse sıfır., hiçbir özelliği yok... Fernando , Melo. Lemina, Batista gördü bu gözler.. Umarım lemina'yı bir kere daha görürüz diyorum.. Saygılar..
Skor katkısında kesinlikle katılıyorum ama ben hücumu bu derece yavaşlattığını da düşünmüyorum. Bizim zaten saha içinde hareketli bir oyunumuz yok ve Lucas 8 numara değil. O işi yapacak Sara var elimizde, Morta da kaleye yakın oyun kurulumunda rol alacaktır. Burada iş kenar oyuncularını doğru pozisyonlandırmada bitecek. Lucas'ın yapabildiği ve yapamadığı şeyler belli. Lucas hala bizim için en önemli pres gücü. Lemina'nın geldiği senaryoda zaten Lucas'ın bugün yapamadıklarının pek de bir önemi kalmayacak. Doğru oyun kurgusunda Lemina - Lucas - Sara üçlüsü ile bir takımın orta sahasının başarısız olma ihtimali çok düşük. Fantazi denemeyip, inatlaşmayıp doğru oyunu oynatmak isterse Okan hoca gerisi gelir. Son iki sene benim gözümde en az Icardi kadar değerli katkılar verdi Lucas ki adam rotasyonsuz tek başına savaştı bu iki sezon rakip orta sahalarla.

Biraz dinlendirebilir ve motive edersek, orta saha transferinin de geldiği senaryoda Morata ile birlikte rakiplere yarı sahayı dar edebilecek pres gücümüzü kazanırız. Şu an takım sadece deli dana gibi sağa sola koşup pres yaptığını sanıyor maalesef. Icardi sonrası takımın doğru presi yok oldu gitti. Lucas'ı hoca alıp rakip yarı sahaya prese gönderiyor ama arka tarafta doğru yerleşip pres yapan başka kimse olmuyor. Rakip de 3 pas yapıp bizim kalenin dibine gelebiliyor bu nedenle. Hal böyle olunca herkes göze batıyor maalesef. Umarım Lemina ya da o profilde sağlam bir orta saha transferi gelir de çarkın kırık yerlerini onarır yolumuza kafamız rahat bakarız. 🙏

Geri
Üst Alt