Galatasaray, Lisandro Semedo’ya Kanca Attı

Seyfi Bedir

Sarı Üye
640x360_611007ce-43f3-4157-a9f8-51cf40b58a13.jpg

Galatasaray, F.Sittard formasıyla 15 gol 15 asistle oynayan ve sezonun yıldızı seçilen Lisandro Semedo’ya kanca attı.

Yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle transferde genç ve maliyeti düşük isimlere yönelen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sarı-Kırmızılılar, Hollanda 2. Ligi'nde Fortuna Sittard formasıyla harikalar yaratan Lisandro Semedo'ya kanca attı. 22 yaşındaki futbolcu 15 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

ÇOK YETENEKLİ, MUTLAKA ALALIM
Rodrigues gibi Yeşil Burun Adası vatandaşı olan Semedo, yılın futbolcusu seçildi. Scout ekibinin genç yıldızı uzun süredir takip ettiği, Fatih Terim'in de "Çok yetenekli. Mutlaka alalım" dediği öğrenildi.

İKİ KULÜBÜ DE İKNA ETMELİLER
Sezon başında Rum ekibi Apollon Limassol'dan kiralanan Semedo'nun Fortuna Sittard ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için iki kulübü de ikna etmesi gerekiyor.

ŞU ANDA FİYATI 4 MİLYON EURO
Her iki kanatta da oynayan Semedo, alanın ortasında da görev yapabiliyor. Birçok kulübün dikkatini çeken genç yıldızın fiyatının 4 milyon euro olduğu ifade edildi.

(Turkfutbol.com)

Moderatör tarafında düzenlendi:
sporting alt yapısı bruma ile ahbap.

Kemiksiz 1 milyon verelim, yada biz 500 k Sittard a verelim, adamlar 500 K ya satin alsin ve sonra biz bi 500 k daha verelim bize satsinlar. Yoksa bu Apollon GALATASARAY ismini gorunce fiyati arttirir bence

Masa basi yapilmis bir haber

Fortuna 1. Lige yükseldi > takimin sahibi Türk is adami > Galatasaray'li > Kulup üyesi ve yöneticilik yapmis > takimin en önemli oyuncusu = semedo

Hadi hayirli olsun

Özel haber !!

youtube da baya lesh görünyör ... bütün assistleri goleri resmen kötü ...teknik berbat...o sayilari anca hollandanin ikinci liginde yapar
golden sonraki tripleri de iyimis ....bizde 2gol 3assist anca yapar.
tabiki bunlari derken oyuncuyu youtubedan haric tanimiyorum ama bana öyle geliyor

Hollanda 2. Liginde yapılan istatistiklerin hicbir anlamı yok, geciniz.. 1. Ligde gol kralı olanları bile gördük, silinip gittiler..

youtube da baya lesh görünyör ... bütün assistleri goleri resmen kötü ...teknik berbat...o sayilari anca hollandanin ikinci liginde yapar
golden sonraki tripleri de iyimis ....bizde 2gol 3assist anca yapar.
tabiki bunlari derken oyuncuyu youtubedan haric tanimiyorum ama bana öyle geliyor
liglerin kıyaslaması konusunda haklılığınız olabilir ancak, topla beraber hızı biraz zayıf olsa da, ayaktan çıkarma zamanlaması iyi gibi.
Egoistlik tarafı yok gibi duruyor, parlayınca havaya girer mi bilmem.

Özellikle de beklenmedik zamandaki sürpriz şutlarını çok beğendim ben. Avcı vuruşlarını oldukça iyi yapıyor gibi geldi bana..

Göze çarpan ilk eksi yanı, bu yaşta sanki 8-10 kilo fazlası var, biraz zayıflasa hız ve kıvraklığı artar...

bonservisi 4m euro falan değil akıllı olursak 1.5m falan verilebilir en fazla.

liglerin kıyaslaması konusunda haklılığınız olabilir ancak, topla beraber hızı biraz zayıf olsa da, ayaktan çıkarma zamanlaması iyi gibi.
Egoistlik tarafı yok gibi duruyor, parlayınca havaya girer mi bilmem.

Özellikle de beklenmedik zamandaki sürpriz şutlarını çok beğendim ben. Avcı vuruşlarını oldukça iyi yapıyor gibi geldi bana..

yere bakarak oynuyor...sut teknigi berbat bence yaptigi is tesadüf gibi yani hayatinda bi kere böyle bi sezon gecirebilir gibi (one hit wonder)...ben hic begenmedim ama sen onda birseyler görmus olabilirsin dedim gibi oyuncuyu tanimiyorum maclarini takip etmek lazim daha saglikli yorum yapmak icin

kulübün baskanı eski Galatasaraylı bi yönetici.ogan tarhan da orda.verin bize semedoyu baskanım

Iyi de Garry PAOKtan geldi
PAOK ile Hollanda alt liginden Sittard karşılaştırılamaz bile , 4-5 yıl öncesine kadar iddaa oynardım bu takımı hiç duymadım.

Türk kazığı çakmasınlar bize 4 m eu ne Hollanda 2. liginde istatistik yapmışmış Türkiye alt liginde yapamaz o istatistiği

PAOK ile Hollanda alt liginden Sittard karşılaştırılamaz bile , 4-5 yıl öncesine kadar iddaa oynardım bu takımı hiç duymadım.

Türk kazığı çakmasınlar bize 4 m eu ne Hollanda 2. liginde istatistik yapmışmış Türkiye alt liginde yapamaz o istatistiği
artık 1.ligdeler ,cogu oyuncuları genc milli takımda

Masa basi yapilmis bir haber

Fortuna 1. Lige yükseldi > takimin sahibi Türk is adami > Galatasaray'li > Kulup üyesi ve yöneticilik yapmis > takimin en önemli oyuncusu = semedo

Hadi hayirli olsun

Özel haber !!

Adam bir de GSli cikmis. Kolaylik saglar

Geri
Üst Alt